Welkom

Accomplished Strategist

Je zit heel dicht bij de top, als 'Accomplished Strategist' heb je al sterk strategische keuzes gemaakt. Maar uiteraard wil jij van die 9 een 10 maken.

Dat doe je door je in te schrijven één van onze evenementenontdek onze traineeships of bekijk eens de vacature voor Strategy Consultant. Je kunt natuurlijk ook verder lezen over Monitor Deloitte, de brains achter deze case.

Een baan met impact

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

"Ik heb aan de TU Eindhoven gestudeerd en de analyse- & modelleringsvaardigheden die ik daar heb geleerd, leveren me veel voordelen op in mijn dagelijkse werk."
Lees meer

Groeien bij Deloitte?

Bekijk dan onze pagina voor studenten. Meer zien van werken bij Deloitte en op de hoogte blijven van nieuwe events? Volg ons op Instagram en Facebook.

Naar boven