” Als je voor een ‘global firm’ werkt, zet je je vaardigheden ook wereldwijd in ”

Bhramara (Manager) & Michael (Senior Consultant Cloud Engineering),
Deloitte Consulting.

Deloitte is veel meer dan accountancy, audit en met cijfers werken. Het gaat bij Deloitte ook om de nieuwste cloudtechnologie en big tech transformatieprojecten. Werken met de nieuwste en slimste technologieën en zien welke impact die hebben. Met hun multidisciplinaire en divers samengestelde teams lossen Bhramara en Michael belangrijke problemen op voor klanten. Samen maken zij het verschil.

“Ik heb Nederlandse ouders, en was altijd al van plan om nog eens naar Nederland te verhuizen”, zegt Michael. “Deloitte bood me die kans. We vlogen vanuit Australië hierheen en kwamen een paar uur vóór het begin van de lockdown aan. Het is raar om een nieuw leven te beginnen tijdens een pandemie, maar Deloitte was heel hartelijk en behulpzaam voor mijn gezin. We kregen veel hulp bij processen zoals visa krijgen en een woning vinden. Het buddysysteem van Deloitte is heel erg goed. Tot nu toe is dit een nieuw en opwindend avontuur geweest.

In Australië is er veel ervaring op het gebied van de cloud, maar in Nederland is het bouwen van grote cloudplatforms nog relatief nieuw. Ik vind het geweldig om een nieuw cloud engineering team op te zetten, nieuwe mensen te trainen en vaardigheden aan te dragen. Als je voor een ‘global firm’ werkt, zet je je vaardigheden ook wereldwijd in.”

 

Bij Deloitte kweken we de volgende generatie talent en alles wat we doen, is daarop gericht.

Bhramara kwam vier jaar geleden naar Nederland. Als ingenieur uit India kreeg ze steeds grotere implementatieprojecten op het gebied van technologie, eerst in de VS en nu in Nederland. “Deloitte is een beetje mijn schoonfamilie”, zegt ze lachend. “Mijn man werkt al zijn hele carrière voor Deloitte. En ik bleef maar verhalen horen over de wereld van consulting en de geweldige kansen om jezelf te ontwikkelen, te groeien en uit te blinken. Het was fascinerend om dat nu zelf mee te maken. Deloitte is mijn eerste uitstapje naar consulting.

Misschien is het een cliché, maar bij Deloitte zeggen we altijd dat mensen ons belangrijkste kapitaal zijn. Die waarde draag ik elke dag uit, omdat ik investeer in het ontwikkelen van onze mensen. We willen immers goed uitgerust zijn voor onze reis naar onbetwist marktleiderschap. Onze slogan is ‘Make an impact that matters’, en is gericht op onze mensen, de maatschappij en onze klanten. Deloitte geeft je geweldige kansen om je vaardigheden en expertise te ontwikkelen en geeft je ook een ‘purpose’, namelijk: belangrijke problemen oplossen voor onze klanten en het verschil maken.”

 

Misschien is dat anders dan de perceptie die tot nu toe vaak bestond, vervolgt Michael. “Maar bij Deloitte werken we met de nieuwste en beste cloudtechnologieën. Kubernetes, DevSecOps tools, machine learning, big data, noem maar op. Technologieën ontwikkelen zich razendsnel en wij moeten die veranderingen bijhouden. Bij Deloitte benadrukken we het belang van leren en kennis delen binnen en tussen teams. We werken graag met ‘cutting edge’ technologieën en dat is precies waarom ik gekozen heb voor Deloitte als werkgever.

Voorheen werkte ik in de wereld van de uitgeverij, waar ik kennis maakte met cloud, containerisatie en de cultuur van DevOps, en ik werd echt verliefd op die wereld. Ik wilde werken aan grotere projecten en met nog nieuwere tools. Bij Deloitte zijn de projecten waaraan je werkt en de hoeveelheid resources waarmee je dat doet, groter dan elders. Dat is iets wat je niet overal meemaakt en het is echt een enorme stimulans voor je carrière.”

 

Kubernetes, DevSecOps tools, machine learning, big data: bij Deloitte werken we met de nieuwste en beste technologieën.

Volgens Bhramara word je bij Deloitte uitgedaagd om vanuit verschillende invalshoeken naar je werk te kijken. “De teams waarin we werken zijn multidisciplinair, divers en internationaal. Je moet alert zijn. Ik ben er trots op dat ik zo’n team mag leiden bij het succesvol oplossen van klantproblemen. Het is geweldig om jong talent met zulke verschillende achtergronden te begeleiden als mentor en coach. En ik vind het leuk om de werelden van de verschillende disciplines bij elkaar te brengen, van slimme financiële specialisten tot engineers met een passie voor technologie. Wat ik tot nu toe heb ervaren in projecten met consulting, financial advisory en risk advisory is dat alles draait om elkaar verder helpen.

Respect hebben voor elkaar en begrijpen dat elke discipline een eigen cultuur heeft. Inclusiviteit werkt twee kanten op, je moet allebei moeite doen. Bij Deloitte hebben we formele en informele netwerken waarin het belang van een diverse en inclusieve cultuur voorop staat, zoals het Women’s network. Dat is natuurlijk geweldig, maar het begint allemaal met wederzijds respect en acceptatie.”

 

  • Durf jezelf te zijn. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Wij willen jou. De ware jij, met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat is om een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Alle vacatures bij Consulting

Naar boven