Ambassador Team Rijksuniversiteit Groningen

Ontdek je toekomst bij Deloitte

Alles wat je tijdens je studie leert hoop je in de toekomst toe te kunnen passen in de praktijk. Maar hoe dat precies werkt is soms lastig voor te stellen. Wat zijn mijn baanmogelijkheden wanneer ik straks afgestudeerd ben? Hoe ziet een werkdag eruit? En in wat voor team kom ik straks terecht? Stuk voor stuk belangrijke vragen waar je vaak pas het antwoord op krijgt wanneer je aan je eerste baan begonnen bent. Dit inzicht willen wij je eerder geven.

Klik op jouw universiteit om te zien wanneer je ons kunt ontmoeten om deze vragen te stellen en Deloitte beter te leren kennen.

Waar ontmoet je ons?

Het komende studiejaar zijn wij aanwezig op verschillende evenementen van jouw universiteit, studentenvereniging of studievereniging. Hieronder een overzicht van de planning. Dit kan veranderen dus houd deze pagina goed in de gaten. Tijdens deze events zijn we met verschillende medewerkers (waaronder de ambassadors) aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Mocht dat je te lang duren, dan kun je altijd contact opnemen met de University Recruiter. Daarnaast drinken we hier graag koffie, dus een keer een oriënterend informatief gesprek over Deloitte bij ons kantoor of op jouw universiteit behoort ook tot de mogelijkheden.

Evenementen komende periode

Het Ambassador Team van de Rijksuniversiteit Groningen bestaat uit de volgende personen

Jorrit Volkers - Partner C&M
Bas Nijland - Junior Manager Audit, Regio Audit
Petra Grabundzija - Staff Audit,  Regio Audit
Andries Ketelaars - Consultant Tax
Hester Bolkestein - Consultant Tax
Jeroen Bijsterbosch - Business Analyst, Consulting Strategy & Operations
Milou Teeuwen - Consultant Risk Advisory
Paul van der Lee - Consultant Financial Advisory Services, Mergers & Acquisitions
Sjoerd Kampen - Manager Risk Advisory

 

Meer weten?

Inge Brinkman - University Recruiter
LinkedIn: Inge Brinkman
E-mail: ibrinkman@deloitte.nl
Tel.: +31630092321

Naar boven