Ambassador Team Rijksuniversiteit Groningen

Ontdek je toekomst bij Deloitte

Ambassador Team Rijksuniversiteit Groningen

Tijdens je studententijd leer je van alles wat je hopelijk later gaat toepassen in de praktijk. Maar hoe dat precies werkt is soms lastig voor te stellen. Waar kom ik straks terecht als ik afgestudeerd ben? Wat moet ik eigenlijk doen in mijn eerste baan? Hoe ziet een werkdag eruit? Kan ik nog wel leuke dingen doen als ik eenmaal aan het werk ben? Stuk voor stuk relevante vragen waar wij ons in onze studententijd ook mee bezig hebben gehouden. En nu we eenmaal aan het werk zijn – en het allemaal best wel mee blijkt te vallen – helpen we jou graag met antwoorden op deze vragen.

Waar ontmoet je ons?

Het komende studiejaar zijn wij aanwezig op verschillende evenementen van jouw universiteit, studie- of studentenvereniging. Hier geven wij graag antwoord op al je vragen. Mocht dat je te lang duren of heb je specifieke vragen, neem dan vooral contact met ons op. Stuur ons een berichtje op LinkedIn met je vragen of vraag ons voor een koffietje bij ons op kantoor om meer informatie te krijgen. Wij houden van koffie, dus gun ons deze koffie break om eens kennis met je te maken!

Annefleur Clercx

Mijn naam is Annefleur Clercx en sinds september 2017 ben ik werkzaam binnen het Operational Risk team (Risk Advisory) bij Deloitte. Wij adviseren klanten over operationele vraagstukken die erg uiteen kunnen lopen, dit maakt de weken bij Deloitte erg dynamisch. Zelf heb ik in Groningen International Business en Economie gestudeerd en hierbij ook een half jaar in Hong Kong gewoond.

Mocht je meer informatie willen over Risk Advisory of Deloitte drink ik graag een kop koffie met je!

LinkedIn: Annefleur Clercx

Twan Houwers

Twan Houwers, in maart 2016 begonnen met mijn scriptie voor de master Quantitative Marketing in Rotterdam. Daarna begonnen aan het Data Analytics traineeship waarin ik 3 periodes van 8 maanden bij verschillende Service Lines binnen Deloitte heb gewerkt. Allemaal op het gebied van Data Analytics waar de focus altijd lag op de uitvoering & implementatie van data analyses en dashboards. Het verschil tussen de verschillende afdelingen lag hem vooral aan de specifieke markt focus, bijvoorbeeld het bouwen van een voorspelmodel voor het totale spaargeld van een grote bank of het analyseren van de gehele administratie van een grote gemeente op fraude risico’s.

In Groningen heb de bachelor Econometrie gedaan en daarnaast ben ik actief geweest in verscheidende commissies. Eens in de zoveel tijd kan je mij nog eens terug vinden in de mooiste stad van Nederland, maar het is ook altijd weer goed om weer terug te gaan naar de randstad. 

Sta altijd open om te vertellen over mijn werk en passie onder genot van een goede kop koffie of over de telefoon!

LinkedIn: Twan Houwers

Erik Gunnik

Mijn naam is Erik Gunnink en ik ben september 2017 begonnen bij Deloitte met het M&A Traineeship. Daarvoor heb ik de bachelor Economics & Business Economics en master Finance in Groningen gedaan Na het traineeship van een jaar heb ik de keuze gemaakt om uit te stromen bij Corporate Finance. Wij ondersteunen klanten met de onderneming verkoop klaar te maken. Vooruitlopend op een mogelijke transactie helpen wij bij het opstellen van een doordacht business plan met een gedegen financiële onderbouwing. Wij brengen potentiële deal breakers in kaart, zorgen voor effectieve transactiedocumentatie en ondersteunen bij de voorbereiding op het due diligence onderzoek

Linkedin: Erik Gunnik

Reinier Volgers

My name is Reinier Volgers and started working at Deloitte in September 2017 as an Analyst for the Finance & Performance department at Consulting. From 2011 until 2017 I studied in Groningen and obtained my Bachelors in International Business and Management and later on my Masters in International Economics and Business with a track in International Capital and Globalization. During my Bachelors I did an exchange program at the Xi’an Jiaotong-Liverpool University in Suzhou, China for six months. My day-to-day activities at Deloitte consists of all kinds of Finance related projects such as strategy, transformations, optimizations, process improvements and  implementations at large (international) clients. If you are interested in such activities or want to get in touch please do not hesitate to contact me at rvolgers@deloitte.nl or visit my LinkedIn profile.

LinkedIn: Reinier Volgers   


Pieter van Dusseldorp

Mijn naam is Pieter van Dusseldorp en ik ben sinds april 2019 werkzaam als consultant bij het Financial Risk team binnen Deloitte Risk Advisory. Hiervoor schreef ik mijn scriptie bij ditzelfde team en ben ik een aantal maanden werkzaam geweest als werkstudent. In Groningen heb ik Economics & Business Economics gestudeerd en heb ik naast mijn studie een waanzinnige tijd gehad bij onze studentenvereniging. Mijn master Finance heb ik aan de Universiteit van Amsterdam gedaan.

Graag drink ik een koffie met je om meer te vertellen over ons werk en de leuke dingen die we naast het werk doen!

LinkedIn: Pieter van Dusseldorp

 

Martha van den Bergh

Mijn naam is Martha van den Bergh en ik ben sinds 2018 werkzaam bij Deloitte. Ik ben 26 jaar oud en woon en werk in Amsterdam. In 2017 ben ik begonnen met het schrijven van mijn scriptie voor de master Forensische Criminologie in Leiden. Dit was niet waar ik mijn bachelor Sociologie heb gedaan, want dit was natuurlijk in de mooiste studentenstad van Nederland:  GRONINGEN. Op dit moment werk ik binnen het Forensic en Financial Crime team waar we ons bezighouden met het bestrijden van de financiële criminaliteit.'

Ik kom nog altijd met veel plezier terug in Groningen, want er gaat toch niets boven Groningen!?

Wil je meer weten over mijn passie voor mijn werk en mijn ervaring bij Deloitte, dan sta ik altijd open voor een kop koffie of een gesprekje over de telefoon.

LinkedIn: Martha van den Bergh

Eline de Wit

Heb je algemene vragen, specifieke recruitment vragen of weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op met Eline de Wit. Zij kan je alles vertellen over verschillende afdelingen binnen Deloitte en kan je helpen bij een keuze maken waar je het beste zou passen. Daarnaast weet zij je meer te vertellen over het recruitment proces en kan zij je doorverwijzen naar de juiste recruiter voor jouw specifieke vragen.


LinkedIn: Eline de Wit
E-mail: eldewit@deloitte.nl
Tel.: +31882887120

 

Naar boven