Ambassador Team Technische Universiteit Eindhoven

Ontdek je toekomst bij Deloitte

Ambassador Team Eindhoven

Tijdens je studententijd leer je van alles wat je hopelijk later gaat toepassen in de praktijk. Maar hoe dat precies werkt is soms lastig voor te stellen. Waar kom ik straks terecht als ik afgestudeerd ben? Wat moet ik eigenlijk doen in mijn eerste baan? Hoe ziet een werkdag eruit? Kan ik nog wel leuke dingen doen als ik eenmaal aan het werk ben? Stuk voor stuk relevante vragen waar wij ons in onze studententijd ook mee bezig hebben gehouden. En nu we eenmaal aan het werk zijn – en het allemaal best wel mee blijkt te vallen – helpen we jou graag met antwoorden op deze vragen.

Waar ontmoet je ons?

Het komende studiejaar zijn wij aanwezig op verschillende evenementen van jouw universiteit, studie- of studentenvereniging. Hier geven wij graag antwoord op al je vragen. Mocht dat je te lang duren of heb je specifieke vragen, neem dan vooral contact met ons op. Stuur ons een berichtje op LinkedIn met je vragen of vraag ons voor een koffietje bij ons op kantoor om meer informatie te krijgen. Wij houden van koffie, dus gun ons deze koffie break om eens kennis met je te maken!

Tom Pennings

Mijn naam is Tom en ik werk sinds januari 2018 bij Deloitte in het Enterprise Architecture team. Daarvoor heb ik de Bachelor Technische Innovatiewetenschappen en de Master Innovation Management gedaan aan de TU/e. De manier waarop ik binnen deze opleidingen heb leren denken heeft me geholpen om een analytisch vermogen te ontwikkelen waar ik in mijn werk voor Deloitte nu dagelijks profijt van heb. Ook mijn buitenlands semester aan Chalmers University in Göteborg heeft me enorm veel relevante ervaring opgeleverd, omdat ik nu vaak in internationale teams werk. Ik hou van koffie drinken en vertel graag over wat ik nu doe, dus neem vooral contact op als je geïnteresseerd bent!

LinkedIn: Tom Pennings

 

Roel Smouter

Ik ben Roel Smouter, 25 jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik ben in september 2018 gestart in het Strategy & Operations traineeship. Dit betekent dat ik gedurende 18 maanden als analist rouleer tussen de drie teams Supply Chain & Network Operations, Business Process Transformation en Business Model Transformation.

Voordat ik begon bij Deloitte, heb ik eerst de bachelor Technische Bedrijfskunde aan de TU/e behaald en vervolgens op dezelfde universiteit de master Operations Management & Logistics. Naast mijn studie heb ik me ook op professioneel gebied ontwikkeld tijdens mijn bestuursjaar bij Integrand waar ik een landelijke sales functie beklede. Tijdens mijn master heb ik mijn exchange semester doorgebracht in Hsinchu (Taiwan) waar ik aan de National Tsing Hua University studeerde. Ik heb hier erg veel geleerd over samenwerken met mensen met andere culturele achtergronden en hoe hier rekening mee te houden.

Linkedin: Roel Smouter

 

Mijn naam is Jelle van de Wall en ik werk sinds maart 2018 bij de Technology Strategy & Transformation Offering binnen Deloitte Consulting. Ons Enterprise Architecture team adviseert klanten onder andere hoe ze als organisatie wendbaar kunnen blijven in een snel veranderende markt. Op welke manier kun je op een hoog tempo nieuwe (IT) innovaties in een grote organisatie bewerkstelligen terwijl het onderliggende landschap steeds complexer en dus trager wordt. In het bijzonder word ik uitgedaagd door opdrachten op het snijvlak van mens, proces en technologie.


Mijn studententijd heeft geresulteerd in een diploma van de master Innovation Management aan de Technische Universiteit Eindhoven. Naast de uitdagende projecten aan de universiteit is zowel een half jaar studeren aan een Franstalige universiteit in Canada als twee bestuursjaren bij verschillende verenigingen belangrijk geweest om mezelf te ontwikkelen. Energie krijgen van presteren, je eigen pad vormgeven en voortdurend leren, heeft me geleid naar de mogelijkheden die Deloitte te bieden heeft. Twee hoogtepunten van het afgelopen jaar waren ook zeker het zeilen naar Engeland en de skireis met 500 consultants. Lijkt het jou leuk om hier eens over te praten, dan stuur me een bericht voor een kopje koffie!

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jelle-van-de-wall/

Mijn naam is Colin Schappin en ik ben sinds september 2016 werkzaam bij het Cyber team van Deloitte. Ik ben begonnen als scriptie stagiair voor mijn master Information Security Technology aan de Technische Universiteit Eindhoven (de voorganger van de huidige TRU/e Security master). Na mijn scriptie ben ik aan de slag gegaan als consultant. Aanvankelijk vooral als pentester, maar sinds het begin ben ik me steeds meer gaan bezighouden met twee onderwerpen: zowel cryptografie, waar we klanten adviseren over betaalbeveiliging, als industriële beveiliging, waar we industriële omgevingen van klanten beoordelen op zwakke plekken en ze ook helpen deze gaten te dichten. Daarnaast vind ik het ook leuk om trainingen en colleges te geven. Als je over een van deze onderwerpen meer wilt weten, dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie op ons kantoor!


LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/colinschappin/

Ron Felix

Ik ben Ron Felix, 28 jaar oud en woonachtig in Boxtel. Na mijn studie Organization Studies bij Tilburg University in 2016 ben ik gaan werken bij Risk Advisory als IT Risk specialist. Inmiddels volg ik de Executive Master of IT auditing bij TIAS, welke ik in 2020 zal afronden. Daarnaast ben ik mijn vrije tijd te vinden bij auto-evenementen, op de tennisbaan of op mijn spinningsfiets. Graag drink ik een kop koffie met je om te vertellen over mijn werk en jou te leren kennen.

LinkedIn: Ron Felix

 

 

Eline de Wit

Heb je algemene vragen, specifieke recruitment vragen of weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op met Eline de Wit. Zij kan je alles vertellen over verschillende afdelingen binnen Deloitte en kan je helpen bij een keuze maken waar je het beste zou passen. Daarnaast weet zij je meer te vertellen over het recruitment proces en kan zij je doorverwijzen naar de juiste recruiter voor jouw specifieke vragen.


LinkedIn: Eline de Wit
E-mail: eldewit@deloitte.nl
Tel.: +31882887120

Naar boven