Ambassador Team Technische Universiteit Eindhoven

Ontdek je toekomst bij Deloitte

Alles wat je tijdens je studie leert hoop je in de toekomst toe te kunnen passen in de praktijk. Maar hoe dat precies werkt is soms lastig voor te stellen. Wat zijn mijn baanmogelijkheden wanneer ik straks afgestudeerd ben? Hoe ziet een werkdag eruit? En in wat voor team kom ik straks terecht? Stuk voor stuk belangrijke vragen waar je vaak pas het antwoord op krijgt wanneer je aan je eerste baan begonnen bent. Dit inzicht willen wij je eerder geven.

Klik op jouw universiteit om te zien wanneer je ons kunt ontmoeten om deze vragen te stellen en Deloitte beter te leren kennen.

Waar ontmoet je ons?

Het komende studiejaar zijn wij aanwezig op verschillende evenementen van jouw universiteit, studentenvereniging of studievereniging. Hieronder een overzicht van de planning. Dit kan veranderen dus houd deze pagina goed in de gaten. Tijdens deze events zijn we met verschillende medewerkers (waaronder de ambassadors) aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Mocht dat je te lang duren, dan kun je altijd contact opnemen met de University Recruiter. Daarnaast drinken we hier graag koffie, dus een keer een oriënterend informatief gesprek over Deloitte bij ons kantoor of op jouw universiteit behoort ook tot de mogelijkheden.

Evenementen komende periode

 

Het Ambassador Team van de Technische Universiteit Eindhoven bestaat uit de volgende personen

Jeroen Panken - Senior Manager Customer Solutions
Evert van der Steen - Partner Risk Advisory
Muriël Krol - Business Analyst Programma Leadership
Bram Feijen - Business Analyst Operational Exellence
Bas de Vries - Consultant Supply Chain Strategy
Rolf Pielage - Senior Consultant Cyber Security

Mijn naam is Jeroen Panken en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Deloitte en help klanten met uitdagingen op het gebied van Customer Service en Engagement. In de loop der jaren heb ik mezelf gespecialiseerd op het gebied van ‘Mobile Workforce’ en de High-Tech sector. Buiten Deloitte zijn mijn passies het renoveren van onze jaren 30 stadsvilla in het centrum van Eindhoven waarin onze pasgeboren dochter een fijne jeugd tegemoet kan gaan.

Bekijk ook mijn LinkedIn profiel.

Mijn naam is Evert van der Steen, 38 jaar oud en woonachtig in Waalwijk. Na mijn studie Bedrijfskunde in Amsterdam heb ik mijn CFA-titel behaald aan de University of California, gevolgd door de postdoctoraal opleiding Operational Auditing aan de Erasmus Universiteit. Ik werk inmiddels 12 jaar met veel plezier binnen Deloitte Risk Advisory. Binnen deze afdeling ben ik als Partner verantwoordelijk voor een breed scala aan risicomanagement opdrachten voor opdrachtgevers in de financiële industrie, met focus op pensioenfondsen en grote vermogensbeheerders. Werken bij Deloitte biedt voor mij iedere dag weer nieuwe uitdagingen; van oplossen van complexe klantvraagstukken, schrijven van publicaties en het vertegenwoordigen van het Deloitte-label bij onze kernrelaties. Energie krijg ik van interactie met klanten en collega’s in een open niet hiërarchische werkcultuur. Nieuwe ideeën en denkrichtingen – vaak vanuit nieuwe collega’s en klanten – stellen mij in staat mijzelf en mijn team continu te ontwikkelen. Voordat ik bij Deloitte in dienst trad werkte ik voor (destijds) één van de grootste banken in Nederland, in perspectief kan ik zeggen dat gedurende mijn tijd bij Deloitte mijn leercurve een factor 10 is gegroeid ten opzichte van de bank waar ik werkte.

Wil je meer weten over mijn ervaring en fundamentele zaken die mij drijven, bekijk mijn LinkedIn https://www.linkedin.com/in/evertvandersteen/

Mijn naam is Muriël Kol en sinds 1 Oktober 2015 ben ik werkzaam bij het Programme Leadership team van Deloitte binnen de Technology tak van Consulting. Dit team houdt zich onder andere bezig met het managen van complexe veranderprocessen binnen organisaties. In het bijzonder heb ik een interesse in het succesvol betrekken van de klant in deze processen en vooral hoe dat op een slimme, succesvolle en innovatieve manier te doen (denk bijvoorbeeld aan serious gaming). 

In 2015 heb ik mijn master titel voor de opleiding Innovation Management behaald aan de TU Eindhoven, als vervolg op mijn vooropleiding Technische Bedrijfskunde. Binnen deze master heb ik ook aan de National Taiwan University of Science and Technology gestudeerd tijdens een exchange semester. Dit semester heeft de nodige persoonlijke ontwikkeling opgeleverd door ondergedompeld te zijn in een andere cultuur. Het is dan ook nog steeds de ambitie om op een ander moment in de toekomst weer voor langere tijd in het buitenland te wonen/werken.

Bekijk ook mijn LinkedIn profiel.

Mijn naam is Bas de Vries en ik werk sinds november 2015 bij de Supply Chain Strategy service line binnen Deloitte Consulting. Wij geven klanten in diverse sectoren advies over Supply Chain vraagstukken op gebieden zoals inkoop, sales & operations planning en netwerk design. Zelf ben ik vooral betrokken bij projecten gerelateerd aan netwerk design in de consumer business & manufacturing sectoren, waarbij we klanten advies geven over hun optimale distributiestructuur. Deze projecten zijn altijd data gedreven, waardoor de analytische skills die ik in Eindhoven heb geleerd goed toe kan passen.

Voor ik bij Deloitte begon heb ik de bachelor Technologiemanagement in Groningen gedaan, waarna ik de overstap heb gemaakt naar de master Operations Management & Logistics in Eindhoven. Tijdens mijn master heb ik ook nog een half jaar gestudeerd in de Verenigde Staten aan Rutgers University.

Bekijk ook mijn LinkedIn profiel

Meer weten?

Elien Leirman - University Recruiter
LinkedIn: Elien Leirman
E-mail: eleirman@deloitte.nl
Tel.: +31653769189

Naar boven