Ambassador Team UvA & VU

Ontdek je toekomst bij Deloitte

Alles wat je tijdens je studie leert hoop je in de toekomst toe te kunnen passen in de praktijk. Maar hoe dat precies werkt is soms lastig voor te stellen. Wat zijn mijn baanmogelijkheden wanneer ik straks afgestudeerd ben? Hoe ziet een werkdag eruit? En in wat voor team kom ik straks terecht? Stuk voor stuk belangrijke vragen waar je vaak pas het antwoord op krijgt wanneer je aan je eerste baan begonnen bent. Dit inzicht willen wij je eerder geven.

Klik op jouw universiteit om te zien wanneer je ons kunt ontmoeten om deze vragen te stellen en Deloitte beter te leren kennen.

Waar ontmoet je ons?

Het komende studiejaar zijn wij aanwezig op verschillende evenementen van jouw universiteit, studentenvereniging of studievereniging. Hieronder een overzicht van de planning. Dit kan veranderen dus houd deze pagina goed in de gaten. Tijdens deze events zijn we met verschillende medewerkers (waaronder de ambassadors) aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Mocht dat je te lang duren, dan kun je altijd contact opnemen met de University Recruiter. Daarnaast drinken we hier graag koffie, dus een keer een oriënterend informatief gesprek over Deloitte bij ons kantoor of op jouw universiteit behoort ook tot de mogelijkheden.

Evenementen komende periode

Het Ambassador Team van de UvA / VU bestaat uit de volgende personen

Wilten Smit - Partner Financial Advisory Services
Marco Bogaard - Junior Manager Audit
Sandra Bakkum - Director Risk Management
Thomas Dijkman - Junior Manager Audit
Stef Floris - Manager Tax
Rob de Maat - Senior Manager Consulting Technology
Max Brummans - Consultant Tax
Romy Huizer - Staff Core Audit
Aurora Fryars - Consultant FAS, Mergers & Acquisitions 
Marjette Krupe - Consultant Risk Advisory

Meer weten?

Inge Brinkman - University Recruiter
LinkedIn: Inge Brinkman
E-mail: ibrinkman@deloitte.nl
Tel.: +31630092321

Naar boven