Ambassador Team UvA & VU

Ontdek je toekomst bij Deloitte

Tijdens je studententijd leer je van alles wat je hopelijk later gaat toepassen in de praktijk. Maar hoe dat precies werkt is soms lastig voor te stellen. Waar kom ik straks terecht als ik afgestudeerd ben? Wat moet ik eigenlijk doen in mijn eerste baan? Hoe ziet een werkdag eruit? Kan ik nog wel leuke dingen doen als ik eenmaal aan het werk ben? Stuk voor stuk relevante vragen waar wij ons in onze studententijd ook mee bezig hebben gehouden. En nu we eenmaal aan het werk zijn – en het allemaal best wel mee blijkt te vallen – helpen we jou graag met antwoorden op deze vragen.

Waar ontmoet je ons?

Het komende studiejaar zijn wij aanwezig op verschillende evenementen van jouw universiteit, studie- of studentenvereniging. Hier geven wij graag antwoord op al je vragen. Mocht dat je te lang duren of heb je specifieke vragen, neem dan vooral contact met ons op. Stuur ons een berichtje op LinkedIn met je vragen of vraag ons voor een koffietje bij ons op kantoor om meer informatie te krijgen. Wij houden van koffie, dus gun ons deze koffie break om eens kennis met je te maken!

Marco Bogaard

Mijn naam is Marco Bogaard en werk sinds 2010 bij Deloitte in Amsterdam. Gedurende mijn studie bedrijfskunde aan de UvA heb ik enkele Accountancyprojecten bij de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) georganiseerd. De goede sfeer en professionaliteit bij Deloitte vielen mij direct op. Daardoor ben ik hier als werkstudent aan de slag gegaan en heb ik ook mijn masterscriptie bij Deloitte geschreven. Nu controleer ik jaarrekeningen van met name beursfondsen, dit brengt me naast Amsterdam op veel mooie plekken in de wereld. Ik probeer er dan na het werk zoveel mogelijk op uit te trekken, zoals op de foto nog even snel de Tafelberg op. Ik vertel je hier graag meer over!

LinkedIn: Marco Bogaard

Reinou Bergsma

Tijdens mijn Master Accountancy & Control aan de UvA ben ik actief geweest bij Sefa bij verschillende commissies. In 2016 ben ik begonnen als werkstudent direct daarna heb ik mijn scriptie geschreven bij Deloitte Audit. Sinds 2017 werk ik met veel plezier bij Deloitte Audit. Tijdens een audit werk ik samen met diverse afdelingen binnen Deloitte. Als jij meer interesse hebt in Deloitte audit of meer informatie wil over Deloitte in het algemeen, lijkt het mij leuk om jou een kop koffie te drinken op kantoor Amsterdam.

LinkedIn: Reinou Bergsma

Nathalie Steenvoorden

Mijn naam is Nathalie Steenvoorden en ik ben sinds 2017 werkzaam bij Deloitte als IT Risk Consultant binnen het Core Team van Risk Advisory. Binnen dit team helpen wij onze klanten in het optimaliseren van hen IT omgeving. Voordat ik bij Deloitte ben gaan werken heb ik aan de Vrije Universiteit in Amsterdam zowel mijn Bachelor als mijn Master gedaan in Business Administration. Tijdens mijn Master heb ik mij gespecialiseerd in ‘Information and Knowledge Management’ en heb ik aan meerdere business projecten meegedaan in Amsterdam.

Naast mijn directe werk hou ik er van om bezig te zijn met sociale activiteiten zoals het organiseren van events en het ondersteunen van ons recruitment team. Meer weten? Ik drink graag een kop koffie met je!

LinkedIn: Nathalie Steenvoorden

Dino Sontrop

Hoi! Mijn naam is Dino Sontrop en ik werk sinds februari 2018 bij Deloitte op de IT Strategy afdeling waar wij advies geven over de hoe organisaties de nieuwste innovatieve technologieën op de markt kunnen toepassen. Ik heb Informatiekunde gestudeerd in Utrecht en een master Business Information Systems aan de UvA. Ben je geïnteresseerd wat een zoal verwacht wordt van een junior werkend bij Deloitte? Stuur mij dan een berichtje om eens langs te komen voor een kop koffie op ons kantoor in Amsterdam!

LinkedIn: Dino Sontrop

Tom Wolterink

Mijn naam is Tim Wolterink en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Deloitte. Daarvoor heb ik aan de VU gestudeerd waar ik de Bachelor Econometrie en Master Quantitative Finance heb afgerond. Tijdens mijn Master ben ik verantwoordelijk geweest voor de acquisitie van de Landelijke Econometristen dag (LED), tijdens en na deze periode heb ik het team Financial Risk Management goed leren kennen en ben ik in 2016 als consultant in dit team begonnen. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met complexe, veelal kwantitatieve, vraagstukken en om deze te vertalen naar begrijpelijke taal.

LinkedIn: Tom Wolterink
 

Thomas Dijkman

Mijn naam is Thomas Dijkman, 32 jaar oud en geboren en getogen in Amsterdam. Na het afronden van mijn Master Business Administration - Strategy & Organization ben ik 6.5 jaar geleden bij Deloitte gestart binnen de audit, afdeling International & Financial Services. Binnen onze afdeling bedien ik met name onze Banking-cliënten. Bij Deloitte heb ik de afgelopen jaren ongelofelijk veel geleerd en nog veel meer leuke collega’s leren kennen. Naast mijn werk sport ik graag: voetballen, tennissen, squashen, fietsen en snowboarden. Ik vertel je graag over alle verschillende mogelijkheden die Deloitte te bieden heeft.

LinkedIn: Thomas Dijkman

Eline de Wit

Heb je algemene vragen, specifieke recruitment vragen of weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op met Eline de Wit. Zij kan je alles vertellen over verschillende afdelingen binnen Deloitte en kan je helpen bij een keuze maken waar je het beste zou passen. Daarnaast weet zij je meer te vertellen over het recruitment proces en kan zij je doorverwijzen naar de juiste recruiter voor jouw specifieke vragen.


LinkedIn: Eline de Wit
E-mail: eldewit@deloitte.nl
Tel.: +31882887120

Naar boven