Ambassador Team Technische Universiteit Delft

Ontdek je toekomst bij Deloitte

Alles wat je tijdens je studie leert hoop je in de toekomst toe te kunnen passen in de praktijk. Maar hoe dat precies werkt is soms lastig voor te stellen. Wat zijn mijn baanmogelijkheden wanneer ik straks afgestudeerd ben? Hoe ziet een werkdag eruit? En in wat voor team kom ik straks terecht? Stuk voor stuk belangrijke vragen waar je vaak pas het antwoord op krijgt wanneer je aan je eerste baan begonnen bent. Dit inzicht willen wij je eerder geven.

Klik op jouw universiteit om te zien wanneer je ons kunt ontmoeten om deze vragen te stellen en Deloitte beter te leren kennen.

Waar ontmoet je ons?

Het komende studiejaar zijn wij aanwezig op verschillende evenementen van jouw universiteit, studentenvereniging of studievereniging. Hieronder een overzicht van de planning. Dit kan veranderen dus houd deze pagina goed in de gaten. Tijdens deze events zijn we met verschillende medewerkers (waaronder de ambassadors) aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Mocht dat je te lang duren, dan kun je altijd contact opnemen met de University Recruiter. Daarnaast drinken we hier graag koffie, dus een keer een oriënterend informatief gesprek over Deloitte bij ons kantoor of op jouw universiteit behoort ook tot de mogelijkheden.

Evenementen komende periode

Het Ambassador Team van de Technische Universiteit Delft bestaat uit de volgende personen

Wilke van Zelst - Tax Technology & Data Analytics
Kirsten Meeuwisse - Cyber Security Consultant
Martijn Rentmeester - Consultant Analytics & Information Management
Jean-Pierre Boelen - Member of the Executive Committee Deloitte Netherlands & Managing Partner Financial Services
Arjen Lettinga - Manager Innovation
Katja Smoor - Business Analyst Monitor Deloitte
Roy Heijnsdijk - Business Analyst Service Operations
Maarten van Wieren - Senior Manager Cyber Risk

Mijn naam is Wilke van Zelst en ik ben sinds 2012 werkzaam bij Deloitte. Naast een technische achtergrond (Master System Engineering Policy Analysis and Management) heb ik ook Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden gestudeerd. Tijdens mijn studententijd ben ik middels een werkstudentschap in aanraking gekomen met de afdeling Tax Technology waar ik mijn beide studies perfect kan combineren. Momenteel specialiseer ik mezelf in de analyse van complexe situaties en systemen in de record to report cycle van multinationals middels Tax Technology met focus op de belangrijkste business processen en hun afhankelijkheden.

 

https://www.linkedin.com/in/wilke-van-zelst-52940225/

Ik ben Kirsten Meeuwisse 24 jaar oud, woon in Den Haag en ben begonnen met werken bij Deloitte in januari 2017. Daarvoor heb ik aan de TU Delft gestudeerd. Als bachelor heb ik Technische Bestuurskunde gedaan en als master SEPAM Information Architecture. Tijdens mijn studentenleven ben ik erg actief geweest bij de studievereniging Curius en speelde ik voetbal bij Ariston’80. Binnen Deloitte werk ik op de Cyber Advisory afdeling. Hierbij geeft ik klanten advies hoe zij hun bedrijf beter kunnen beschermen tegen cyber aanvallen. Tijdens mijn afstuderen heb ik al een half jaar rondgelopen op deze afdeling, want ik schreef mijn afstudeeronderzoek bij Deloitte over de afweging tussen security en usability. Het werk wat ik doe bij Deloitte vind ik erg leuk, omdat je klanten helpt en zij de voorgedragen security oplossingen echt waarderen. Daarnaast waardeer ik de technische kennis die er binnen onze afdeling is heel erg, er valt bij Deloitte heel veel te leren!

Wil je meer weten over mijn ervaring kun je mijn LinkedIn bekijken https://www.linkedin.com/in/kirstenmeeuwisse/. Heb je een andere vraag dan kun je me ook mailen: k.meeuwisse@deloitte.nl

Martijn heeft Computer Science gestudeerd aan de TU Delft en heeft deze studie succesvol afgerond in 2014. Tijdens zijn studententijd heeft Martijn zich naast zijn studie ontplooid door het doen van commissiewerk en een jaar fulltime bestuur van de studievereniging W.I.S.V. ‘Christiaan Huygens’. Al tijdens zijn studententijd was het duidelijk dat de verbinding tussen IT en business Martijn zijn interesse had, het was dan ook geen verrassing dat Martijn na zijn studententijd direct aan de slag is gegaan bij de afdeling Analytics & Information Management van Deloitte Consulting.

https://www.linkedin.com/in/mrentmeester/

Ik ben Roy Heijnsdijk. Ik ben 26 jaar oud en woon in Den Haag. In oktober 2015 ben ik begonnen met werken bij Deloitte. Ik heb Systems Engineering, Policy Analysis and Managment gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Binnen Deloitte ben ik werkzaam bij de afdeling Operational Excellence. Wij adviseren klanten over het verbeteren van de processen binnen hun organisatie door middel van bijvoorbeeld Lean Six Sigma, Process Mining of Robotic Process Automation. Wat mij het meest aantrekt tot het werken bij Deloitte is de steile leercurve. Je krijg meteen veel verantwoordelijkheid wat er voor zorgt dat je jezelf snel kunt ontwikkelen. 

https://www.linkedin.com/in/roy-heijnsdijk-48470243/ 

Meer weten?

Elien Leirman - University Recruiter
LinkedIn: Elien Leirman
E-mail: eleirman@deloitte.nl
Tel.: +31653769189

Naar boven