Ambassador Team Technische Universiteit Delft

Ontdek je toekomst bij Deloitte

Tijdens je studententijd leer je van alles wat je hopelijk later gaat toepassen in de praktijk. Maar hoe dat precies werkt is soms lastig voor te stellen. Waar kom ik straks terecht als ik afgestudeerd ben? Wat moet ik eigenlijk doen in mijn eerste baan? Hoe ziet een werkdag eruit? Kan ik nog wel leuke dingen doen als ik eenmaal aan het werk ben? Stuk voor stuk relevante vragen waar wij ons in onze studententijd ook mee bezig hebben gehouden. En nu we eenmaal aan het werk zijn – en het allemaal best wel mee blijkt te vallen – helpen we jou graag met antwoorden op deze vragen.

Waar ontmoet je ons?

Het komende studiejaar zijn wij aanwezig op verschillende evenementen van jouw universiteit, studie- of studentenvereniging. Hier geven wij graag antwoord op al je vragen. Mocht dat je te lang duren of heb je specifieke vragen, neem dan vooral contact met ons op. Stuur ons een berichtje op LinkedIn met je vragen of vraag ons voor een koffietje bij ons op kantoor om meer informatie te krijgen. Wij houden van koffie, dus gun ons deze koffie break om eens kennis met je te maken!

Heleen Schutte

Mijn naam is Heleen Schutte. Ik ben nu 7 maanden werkzaam bij Deloitte op de afdeling Financial Risk Management. Mijn eerste project was een innovatie project op het gebied van Artificial Intelligence, nu zit ik op een project bij een grote bank en werk ik aan het automatiseren van de waardering van Rentederivaten. In Delft studeerde ik Technische Wiskunde en heb ik een minor in Finance gedaan. Ik heb bij mijn studenten vereniging veel gedaan met fotografie en ik heb meegewerkt aan de lustrum theaterproductie daar. Tijdens mijn studie heb ik ook een half jaar in Lissabon gewoond en heb ik nog een aantal stages gedaan binnen de financiële sector. Ook heb ik in het kader van duurzaamheid een tijd kartonnen tenten van een Delfts bedrijf gepromoot op festivals in Nederland. Mijn tijd bij Deloitte is ontzettend leuk en leerzaam geweest tot nu toe en ik sta open voor alle vragen over Deloitte, mijn projecten of afdeling!

LinkedIn: Heleen Schutte

Iris Rieff

Mijn naam is Iris Rieff. Ik heb aan de Technische Universiteit Delft gestudeerd; na een bachelor Industrial Design Engineering heb ik gekozen voor de master Complex Systems Engineering and Management (het nieuwe SEPAM). Tijdens mijn master ben ik in aanraking gekomen met het Cyber team van Deloitte doordat zij een vak rondom cyber security geven. Hier werd mijn interesse aangesterkt voor zowel Deloitte en Cyber. Zodoende ben ik in 2017 begonnen bij Deloitte als afstudeerder voor mijn masterthesis. Na mijn afstuderen ben ik onderdeel geworden van het Vigilant team van Cyber Risk Advisory. Ik ben nog steeds erg blij met de keuze voor Deloitte; het is echt een organisatie waar een hoop te leren valt en een hoop mogelijk is. Zo heb ik in mijn eerste jaar al veel internationale ervaring op kunnen doen, zowel in Europa als in Azië. Binnen Deloitte kun je ook snel een hoop verantwoordelijkheid krijgen; zo ben ik samen met een collega inmiddels verantwoordelijk voor het Cyber interns programma en begeleid ik de nieuwe afstudeerders.

LinkedIn: Iris Rieff

Wilke Zelst

Mijn naam is Wilke van Zelst en ik ben sinds 2012 werkzaam bij Deloitte. Naast een technische Delftse achtergrond (Master System Engineering Policy Analysis and Management) heb ik ook Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden gestudeerd. Tijdens mijn studententijd ben ik middels een werkstudentschap in aanraking gekomen met Deloitte waar ik mijn beide studies perfect kan combineren.

Dus mocht je zelf een ‘bijzondere’ achtergrond hebben en willen weten hoe je deze optimaal zou kunnen benutten bij Deloitte? Schroom dan niet om contact op te nemen, want ik help je graag op weg!

LinkedIn: Wilke Zelst

Wolke Visser

Mijn naam is Wolke Visser en sinds 1 november 2018 ben ik werkzaam Deloitte Consulting in het Portfolio Customer & Marketing, specifiek in het team Advertising, Marketing & Commerce. Ons team houdt zich bezig met het ontwerpen en implementeren van strategieën en oplossingen die moeten resulteren in betrokken en geactiveerde klanten. In het bijzonder heb ik een interesse in het succesvol betrekken van de klant bij experience design en het ontwikkelen van merkstrategieën.

Naast mijn studie Industrial Design Engineering (BSc) en Design for Interaction (MSc) was ik actief in verschillende commissies en verenigingen, waaronder de studentenvereniging DSC. Hier heb ik een fulltime bestuur gedaan. Tijdens mijn Bachelor heb ik ook in Medellin, Colombia gestudeerd.

LinkedIn: Wolke Visser

Hendriek Pries

Ik ben Hendrik, 27 jaar oud en woon momenteel in Utrecht. In mijn studententijd ben ik altijd veel op de roeiverening Laga te vinden geweest en heb daar naast het roeien ook een bestuursjaar gedaan. Tijdens mijn master Applied Mathematics in Delft heb ik mijn afstudeerscriptie (dit ging over copulas) met veel plezier bij de afdeling Financial Risk Management (FRM) van Deloitte geschreven. Er werken veel jonge enthousiaste mensen, en er zijn vaak interessante trainingen en team events waarbij ik altijd kon aanhaken. Na het afronden van mijn scriptie kon ik bij als Consultant binnen diezelfde afdeling beginnen en dat bevalt nog steeds goed. Bij FRM houd ik me bezig met credit- en market risk modellen, waarbij voornamelijk de combinatie van programmeren (R, C#, Matlab, Matlab) en modelleren mijn aanspreekt.

LinkedIn: Hendriek Pries

 

Olivier van Hattem

Ik ben Olivier van Hattem en sinds Maart 2018 ben ik werkzaam voor Deloitte. Tijdens mijn Master Strategic Product Design ben ik begonnen als werkstudent. Hierna heb ik mijn thesis bij Deloitte geschreven en in April 2019 ben ik officieel aangenomen als Service Designer. Als Service Designer faciliteer ik workshops, train ik bedrijven in het toepassen van Design Thinking methodes en voer ik zelf onderzoek uit om de gebruiker behoeftes van de klant te leren kennen. Hierdoor kan een bedrijf een strategie, product of service ontwikkelen die aansluit bij de behoeftes van haar consument. Lijkt jou het ook leuk om bij Deloitte te beginnen schroom dan niet om me een berichtje te sturen.

LinkedIn: Olivier van Hattem
 

Ruben Camphuijsen

Mijn naam is Ruben Camphuijsen, 27 jaar en Business Analyst bij het Financial Advisory Real Estate team. Een ruime twee jaar geleden had ik de mogelijkheid om tijdens mijn studie in Delft (Construction Management & Engineering) aan de slag te gaan als werkstudent bij Deloitte. Na enkele maanden als werkstudent kreeg ik het aanbod om hier ook mijn afstudeerscriptie te schrijven. Deze maanden bevielen zo goed dat ik daarna ook graag het aanbod accepteerde om te starten als BA.

Op dit moment houd ik me vooral bezig met meer strategie gerelateerde opdrachten voor zowel havens als overheden.

Wil jij weten hoe het is om hier als werkstudent of afstudeerder aan de slag te gaan, neem gerust contact op!

LinkedIn: Ruben Camphuijsen
 

Masjenka Veldhuis

Mijn naam is Masjenka Veldhuis en sinds 1 maart 2019 ben ik werkzaam bij het Cyber Strategy team binnen Risk Advisory. Ik heb in Delft de master Complex Systems Engineering and Management afgerond. Tijdens mijn studietijd heb ik geroeid bij Laga, gehockeyd bij Dopie en consultancy ervaring opgedaan bij De Kleine Consultant in Delft. Voor mijn afstuderen heb ik mijn scriptie geschreven bij Deloitte binnen het Cyberteam. Dit heeft mijn geholpen om inhoudelijke kennis over Cyber Security op te doen en te begrijpen wat de impact van cyberaanvallen kan zijn op de business. Na het afronden van mijn scriptie ben ik in hetzelfde team begonnen met werken.

Wil je graag koffie drinken om meer te weten over Deloitte of hoe het is om je afstudeerscriptie te schrijven bij Deloitte, stuur me dan een berichtje via mijn LinkedIn.

LinkedIn: Masjenka Veldhuis

Eline de Wit

Heb je algemene vragen, specifieke recruitment vragen of weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op met Eline de Wit. Zij kan je alles vertellen over verschillende afdelingen binnen Deloitte en kan je helpen bij een keuze maken waar je het beste zou passen. Daarnaast weet zij je meer te vertellen over het recruitment proces en kan zij je doorverwijzen naar de juiste recruiter voor jouw specifieke vragen.

LinkedIn: Eline de Wit
E-mail: eldewit@deloitte.nl
Tel.: +31882887120

Naar boven