Ambassador Team Erasmus Universiteit Rotterdam

Ontdek je toekomst bij Deloitte

Ambassador Team Rotterdam

Tijdens je studententijd leer je van alles wat je hopelijk later gaat toepassen in de praktijk. Maar hoe dat precies werkt is soms lastig voor te stellen. Waar kom ik straks terecht als ik afgestudeerd ben? Wat moet ik eigenlijk doen in mijn eerste baan? Hoe ziet een werkdag eruit? Kan ik nog wel leuke dingen doen als ik eenmaal aan het werk ben? Stuk voor stuk relevante vragen waar wij ons in onze studententijd ook mee bezig hebben gehouden. En nu we eenmaal aan het werk zijn – en het allemaal best wel mee blijkt te vallen – helpen we jou graag met antwoorden op deze vragen.

Waar ontmoet je ons?

Het komende studiejaar zijn wij aanwezig op verschillende evenementen van jouw universiteit, studie- of studentenvereniging. Hier geven wij graag antwoord op al je vragen. Mocht dat je te lang duren of heb je specifieke vragen, neem dan vooral contact met ons op. Stuur ons een berichtje op LinkedIn met je vragen of vraag ons voor een koffietje bij ons op kantoor om meer informatie te krijgen. Wij houden van koffie, dus gun ons deze koffie break om eens kennis met je te maken!

Jeffrey Riesmeijer

Mijn naam is Jeffrey Riesmeijer en ik ben sinds juni 2018 werkzaam bij Deloitte. Ik ben destijds begonnen met de M&A Traineeship waar ik kennis heb leren maken met de verschillende vakgebieden binnen de afdeling. Na het volgen van deze Traineeship ben ik uitgestroomd binnen het Corporate Finance team.

Ik ben met een master Financial Economics afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en naast Deloitte zijn mijn passies duiken, skiën en ben ik regelmatig te vinden bij Deloitte Fit. Ook ben ik een (cliché) reisfanaat, zo heb ik na mijn master een lange reis gemaakt waar ik onder meer de volgende landen heb bezocht: Australië, Indonesië, Sri-lanka, Thailand, Maleisië, Cambodja, Laos, Nepal, Zuid-Afrika, Singapore, Filipijnen en Mozambique.

Geïnteresseerd in Deloitte (M&A)? Benader me op Linkedin dan nodig ik je wellicht uit voor een kop koffie bij ons op het kantoor.

LinkedIn: Jeffrey Riesmeijer

Marjolein Volkers

Mijn naam is Marjolein Volkers. Sinds Januari 2018 werk ik bij Deloitte in het IT Strategie team, binnen de Enterprise Technology & Performance tak van consulting. We houden ons bezig met vraagstukken die het CIO (Chief Information Officer) domein raken, op het snijvlak tussen IT en business. Ik vind het ontzettend interessant om samen met de klant na te denken over de IT afdeling van de toekomst: hoe richt je die in? Welke capabilities heb je nodig? Welke technologie?

In Rotterdam heb ik de bachelors Economie en Rechten gedaan, gevolgd door een master in Business Information Management aan de Erasmus en een master Informatierecht aan de UvA.

LinkedIn: Marjolein Volkers

Marc Joosten

Mijn naam is Marc Joosten. Ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Amsterdam, waar ik sinds begin 2018 fulltime werkzaam ben bij de strategie adviespraktijk van Deloitte (Monitor Deloitte). Na mijn bachelor Bedrijfseconomie in Tilburg afgerond te hebben ben ik tijdens mijn Master Finance & Investments in Rotterdam voor het eerst in aanraking gekomen met Deloitte door het doen van een werkstudentschap binnen het CFO Services team. Door de flexibiliteit die Deloitte biedt was dit ideaal te combineren met het schrijven van mijn scriptie en is het de ideale mogelijk gebleken om te zien hoe het er binnen het bedrijf aan toegaat. Deze positieve ervaring heeft me erg enthousiast gemaakt over Deloitte en voornamelijk ook haar mensen, en er uiteindelijk voor gezorgd dat ik hier ook heb gesolliciteerd voor een vaste baan! Ben je benieuwd naar wat Deloitte voor jou te bieden heeft of ben je benieuwd naar mijn ervaringen tot nu toe, laat het me weten en dan vertel ik je er graag meer over!

LinkedIn: Marc Joosten

Remmert Mouthaan

“De wereld ligt aan je voeten! Dat werd mij verteld toen ik mijn carrière begon bij Deloitte. Niets is minder waar en ik geloof er nog steeds in. Voordat ik begon met werken heb ik bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit en uiteindelijk mijzelf gespecialiseerd in ‘Financial Management & Accountancy (Master)’. Ik ben nu werkzaam op kantoor Rotterdam op de auditafdeling: PCAOB & Listed. Voor enige vragen over Deloitte of werken binnen de audit, schroom niet om mij een berichtje te sturen.”

LinkedIn: Remmert Mouthaan

Bas Greeve

Mijn naam is Bas Greeve en ik ben Consultant bij de Benefits & Pension Advisory afdeling binnen Financial Advisory. Ik heb economie gestudeerd en een mooie studententijd beleefd in de allermooiste stad van Nederland: Rotterdam.

Deloitte heeft de overstap van het studentenleven naar het werkende leven voor mij heel eenvoudig gemaakt, dit onder andere door de grote hoeveelheid aan gezellige activiteiten naast het werk, het grote aantal collega’s rond mijn eigen leeftijd en de sfeer binnen de organisatie. Mijn huidige functie als pensioen & benefits consultant biedt mij veel uitdagingen waarbij ik met veel verschillende collega’s van andere afdelingen en klanten in contact kom.

Meer weten over Deloitte? Dan drink ik graag eens een koffie met je op de 44e verdieping van de Maastoren.

Linkedin: Bas Greeve

 

Shannen Tan

Mijn naam is Shannon Tan en ik woon in Rotterdam. Daarnaast heb ik ook gestudeerd in Rotterdam, namelijk Beleid, Management en Gezondheidszorg (BMG) en vervolgens Health Economics. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Deloitte Risk Advisory binnen het IT Risk team. Binnen Deloitte ben ik ook onderdeel van het Rotterdam Ambassador team en zou ik graag een keer een kop koffie met je drinken. Lijkt je dat ook leuk, neem dan contact met mij op.

Linkedin: Shannon Tan

 

Cedric Tan

Mijn naam is Cedric Tan en ik ben inmiddels ongeveer negen maanden werkzaam bij Deloitte. Na studies in Tilburg, Rotterdam en zelfs Singapore ben ik nu werkzaam op de audit afdeling binnen Deloitte.

Naast dat ik vier dagen in de werk, volg ik iedere vrijdag college aan het Nyenrode voor mijn post-master RA. Wat ik het leukste hieraan vind, is dat ik de dingen die ik heb geleerd in mijn studie ook echt in de praktijk kan toepassen. Daarnaast heb ik in de korte tijd dat ik bij Deloitte werkzaam ben al veel verschillende bedrijven mogen zien. Hierdoor kan je bij veel verschillende bedrijven echt een ‘’kijkje in de keuken’’ kan nemen, hetgeen ontzettend leuk en leerzaam is!

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in wat ik nog meer allemaal bij Deloitte doe, aarzel dan niet om contact op te nemen!

LinkedIn: Cedric Tan

Arie van der Spek

We verwelkomen je graag als nieuwe collega! Deloitte is een fantastische club met diverse mensen en verschillende achtergronden. Met een informele cultuur, aandacht voor elkaar en voor professionele ontwikkeling en teambelang voorop.

LinkedIn: Arie van der Spek

Eline de Wit

Heb je algemene vragen, specifieke recruitment vragen of weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan contact op met Eline de Wit. Zij kan je alles vertellen over verschillende afdelingen binnen Deloitte en kan je helpen bij een keuze maken waar je het beste zou passen. Daarnaast weet zij je meer te vertellen over het recruitment proces en kan zij je doorverwijzen naar de juiste recruiter voor jouw specifieke vragen.


LinkedIn: Eline de Wit
E-mail: eldewit@deloitte.nl
Tel.: +31882887120

Naar boven