Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Business Courses

Deloitte Audit Business Course

Haal jouw doel dichterbij door mee te gaan met onze Deloitte Audit Business Course!

Er is niets beter voor je persoonlijke ontwikkeling dan het zetten van een stap buiten je comfort zone. Deloitte helpt je hierbij! Tijdens onze Audit Business Course staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte als ook de veelzijdigheid van het Accountancy vak centraal. Tijdens een case bij één van onze grote internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten te benutten in een Audit die je van A tot Z meemaakt. Je gaat inhoudelijk aan de slag in een innovatieve setting waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wisselen we dit af met de meest leuke informele activiteiten zoals dineren op toplocaties, het ontdekken van de stad, uitgaan in de hotspots van Boedapest en de uitdaging met elkaar aangaan in teams. Zo leer je Deloitte Audit op de best mogelijke manier kennen en ervaar je dat professionaliteit, inhoud en sympathie uitstekend samengaan.

Aanmelden

Ben jij Masterstudent Accountancy, (Bedrijfs)Economie, International Business of Finance met interesse in Accountancy? Ga jij voor die functie binnen Deloitte Audit en durf jij de uitdaging aan? Inschrijven voor de Deloitte Audit Business Course 2017 kan tot en met 26 september 2017. Wie weet bemachtig je een ticket en voeg jij deze onvergetelijke ervaring toe aan jouw studietijd!

Selectieprocedure

Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Deloitte Audit Business Course vragen wij je jouw CV, motivatie en een kopie van je cijferlijst Bachelor/Pre-master te uploaden bij de aanmelding. Hierna vindt de CV-selectie plaats. Wanneer jij wordt geselecteerd nodigen wij je uit om een online competentie- en capaciteitentest te maken. Bij een positief resultaat nodigen wij je uit voor één van de kennismakingsdagen. Tijdens deze dag zal je verschillende collega's uit onze dagelijkse praktijk ontmoeten en werk je aan een inhoudelijke casus. Deze kennismakingsdagen worden op 2 t/m 4 oktober georganiseerd op diverse locaties door het land. Niet geselecteerd, wel positief opgevallen? Ook dan maak je nog steeds een goede kans om een baan bij Deloitte te bemachtigen!

Naar boven