What impact will you make?

Beta bij Deloitte

Als student aan een Technische Universiteit denk je misschien niet direct aan Deloitte als potentiele eerste werkgever. Toch zijn er ieder jaar weer meer alumni die voor Deloitte kiezen. Op deze pagina een kleine greep uit de 'Bèta's bij Deloitte'.

Katja Smoor - Master Civiele Techniek aan de TU Delft

Katja Smoor deed een Master Civiele Techniek (Specialisatie Geo Technical Engineering) aan de TU Delft en kwam via ' Best Graduates' in aanraking met Deloitte. 

"Projecten doen (puzzeltjes oplossen), strategie uitwerken voor bedrijven in de technische sector. Dat is echt een goede match voor mij. Deloitte breed wordt er veel werk in de technische sector gedaan en uiteindelijk was dat voor mij de reden om voor Deloitte te kiezen." 

Bram Feijen - Master Mechanical Engineering aan de TU Eindhoven

Specialistatie Combustion Technology

"Impact maken voor mij betekent echt een verschil maken. We gaan echt naar klanten toe, we gaan aan oplossingen werken en het belangrijkste daarna is dat we de oplossing ook gaan implementeren bij de klant. We gaan er dus echt voor zorgen dat de oplossing die we bedacht hebben wordt ingevoerd. Ik heb natuurlijk een technische opleiding gedaan en het mooie daarvan is dat je heel veel van die techniek gebruikt in je dagelijkse werk." 

Bekijk de verhalen van onze andere bèta collega's

Eigenlijk hebben wij in het hele bedrijf wel (bèta) collega's met een technische achtergrond. Hieronder een aantal voorbeelden:

“Binnen Change Management ben ik als technicus een vreemde eend in de bijt, maar die identiteit is ook mijn kracht."
Lees meer
'Mijn promotieonderzoek in de sterrenkunde heb ik hier vertaald naar methoden om insights uit grote hoeveelheden data te halen.'
Lees meer
'Ons team van jonge, zeer gedreven collega’s is gewoon top. Werken bij zo’n grote corporate bevalt dus eigenlijk uitstekend. Dat je daarnaast ook nog iets terug kunt doen voor de maatschappij, motiveert alleen nog maar meer.’
Lees meer
'Iedereen kent plaatsen waar vooral gepraat wordt over nieuwe technologie. Wij zijn het uiteindelijk gewoon gaan doen.'
Lees meer
Bij Deloitte werk ik met veel verschillende mensen samen, waardoor ik veel leer van hun expertise.
Lees meer

Anna Klapwijk

Won de Deloitte Design Challenge @ TU Delft over Blockchain (zie ook video hieronder). Ze deed haar scriptiestage bij Deloitte, schreef deze blog over ' Hacking a hackathon'  en is nu in dienst als Consultant in het Blockchain team binnen Risk Advisory.

Kirsten Meeuwisse

Kirsten deed aan het einde van haar studie aan de TU Delft een scriptiestage bij Deloitte Cyber Risk Advisory. Lees hier haar verhaal.

Lino Kragtwijk

Lino Kragtwijk studeert Physics & Astronomy (Astronomy & Astrophysics) aan de Universiteit van Amsterdam en werkt daarnaast twee dagen in de week als werkstudent bij Deloitte Benefits & Pension Advisory. Lees hier zijn verhaal.

Naar boven