Bèta bij Deloitte

Maak impact met innovatie

Met een technische achtergrond denk je misschien niet direct aan Deloitte als ideale werkgever. Toch zijn er ieder jaar weer meer technische talenten die voor een uitdaging bij Deloitte kiezen. Lees hoe 'Bèta's bij Deloitte' het verschil maken.

Lees verhalen van collega's

Werken aan complexe IT-projecten. En aan je eigen ontwikkeling als developer?

Xavyr had nooit verwacht als ontwikkelaar bij Deloitte aan de slag te gaan. Nu hij er werkt, vertelt hij waarom de kennis van een corporate je als ontwikkelaar bij Deloitte enorm veel power geeft.

Oplossingen bedenken tegen cybercrime. En voor meer vrouwen in de IT?

Esther is Manager Cyber Risk Services en adviseert verschillende bedrijven over veilige digitale omgevingen. Daarnaast zet ze zich actief in voor meer vrouwen in de IT door onder meer voorlichting te geven op middelbare scholen.

Werken in een open cultuur. En openheid bieden over de kosten van plastic vervuiling?

Geboren en getogen in het drukke en hete Mumbai, de commerciële stad van India, kwam Abhishek Gupta in 2017 naar Nederland. Anderhalf jaar later is zijn naam verbonden aan een uniek onderzoek in het kader van The Ocean Cleanup: “The price tag of plastic pollution”.

Voorop lopen met cyber security. En een nieuwe generatie dezelfde ervaring bieden?

Door het aanstekelijke enthousiasme van een collega van Muriel, raakte zij betrokken bij de HackLab High School sessies. Daaruit kwam het Deloitte Impact Foundation project Hacklab Petje af voort. In samenwerking met Stichting Petje af Nederland leert Muriel kinderen over hacken en de gevaren van het internet.

  • What impact will you make?

Naar boven