Deloitte Blog

Sluit filter
 • De stap van studeren naar werken is groot. Je moet wennen aan de werktijden en verplichtingen, veel leren en nieuwe ervaringen opdoen. Dat was voor Femke de Boer niet anders toen zij ruim een jaar geleden bij Deloitte Audit aan de slag ging. Toch vond zij het alles meevallen. Door prettige begeleiding van ervaren collega’s, maar ook doordat Femke het kantoor al goed kende vanuit haar bestuurservaring bij studievereniging Asset | Accounting & Finance.

  Lees blog

 • Marina startte recent bij Deloitte Supply Chain Consulting als vervolg op haar studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij deelt hoe het als expat is om te werken in een voornamelijk Nederlandssprekend team.

  Lees blog

 • Een jaar geleden begon Jesse als analyst bij de SAP offering van Deloitte als vervolg op zijn studie Industriële Ecologie in Delft. Onlangs schreef hij zich in voor het tv-programma Kamp van Koningsbrugge om fysiek en mentaal te beproeven of hij de opleiding tot commando aan zou kunnen. En hij mocht deelnemen.

  Lees blog

 • Maren promoveerde in de systeembiologie, deed nog een postdoc en werkt sinds begin 2020 als Senior Consultant Artificial Intelligence bij Deloitte Nederland.

  Lees blog

 • Thomas
  Thomas van der Velden
  27 november 2020

  Van Drop-Out naar Jump-In

  Tijdens het schrijven van zijn scriptie, maakte Thomas kennis met Deloitte Audit in Eindhoven. Via een scriptiestage, begon hij per september als werkstudent bij Deloitte. Op dit moment combineert hij het afronden van zijn Master Accounting & Control aan de RU in Nijmegen met het werkstudentschap met een mooi vooruitzicht: na afronding zal hij per februari 2021 in dienst treden als Staff Audit.

  Lees blog

 • Jelle van der Lugt was teamleider bij het Vattenfall Solar Team en schreef ‘Het boek voor jonge teamleiders’. Lees zijn verhaal.

  Lees blog

 • Via de Bachelor Bedrijfseconomie en de Master Accountancy, beiden aan de Universiteit van Tilburg, belandde Koen via een informele lunch bij Deloitte als scriptant.

  Lees blog

 • Maarten startte recent bij Deloitte SAP als vervolg op zijn studie Engineering & Technology Management. Hij deelt hoe hij zich aanpast aan werken met nieuwe klanten en het werken tijdens COVID.

  Lees blog

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven