Deloitte Blog

Sluit filter
 • Joris Ebbers werkt 3,5 jaar bij Deloitte, rondde vorig jaar zijn postmaster Registeraccountant (RA) af en is nu bezig met de praktijkopleiding. De jonge, nuchtere accountant in opleiding draagt inmiddels wel een unieke titel: ‘de slimste accountant’.

  Lees blog

 • Een goede balans tussen werk en privé is essentieel om te excelleren op de werkvloer. Juist in deze tijd is well-being zeer belangrijk. Deloitte helpt haar werknemers de beste versie van zichzelf te zijn en biedt een betaalde kinderopvang regeling aan zolang scholen en kinderdagverblijven gesloten zijn.

  Lees blog

 • Rebecca Visser, Senior Manager Industry Development Energy, Resources & Industrials en Oscar Kraan, Manager Strategy houden zich intensief bezig met de Future of Energy binnen Deloitte. Samen geven zij Lunch Lectures over dit thema aan studenten van universiteiten. Beiden zijn gepassioneerd om hierover met de nieuwe generatie in gesprek te gaan.

  Lees blog

 • Bij Deloitte Nederland stond afgelopen december het thema Connect & Care centraal. Helaas was het dit jaar niet mogelijk om met familie, vrienden en collega’s te eten. Daarom creëerden Marloes van Poele (Brand Value), Lisanne den Harder (Internal Communication) en Laura Grootenboer (Deloitte Impact Foundation) een virtuele verbinding tussen de collega’s van Deloitte: de 555 Food Challenge.

  Lees blog

 • Een ‘nieuwe’ norm waarin mannen, vrouwen en ondervertegenwoordigde groepen zichzelf te allen tijde herkennen. Dat is het doel van Deloitte’s Panel & Proposal Promise, die in februari dit jaar live ging. Hilary Richters, Lead Digital Ethics bij Deloitte Risk Advisory, is de drijvende kracht achter de Promise. “Het is een instrument en we zijn er nog niet, maar dit is een heel mooi begin.”

  Lees blog

 • Om kinderen op de basisschool voor te bereiden op financiële redzaamheid is het van 22 t/m 26 maart weer de Week van het Geld, een initiatief van Wijzer in geldzaken. Deloitte is partner van de projectweek en bedacht tien jaar geleden Het Nationaal Geldexamen. Willemijn Zwiep, Head Brand, Marketing & Communications bij Deloitte, stond aan de basis ervan. Welke impact heeft Het Nationaal Geldexamen gemaakt? En wat is haar het meeste bij gebleven? Tien vragen.

  Lees blog

 • Roel Bovendeert (28) is in de race om onderdeel uit te maken van het Nederlands hockeyteam op de Olympische Spelen in Tokyo, maar wilde desondanks een maatschappelijke bijdrage leveren. Om die reden is hij in januari gestart als Project Manager Sustainability binnen Risk Advisory. Samen met TeamNL@work van NOC*NSF zorgt Deloitte dat topsporters de kans krijgen om zich ook maatschappelijk te ontwikkelen, zonder hiervoor de sport op te hoeven geven.

  Lees blog

 • Jacqueline
  Jacqueline Olivier
  15 maart 2021

  Het Butterfly Effect van Jacqueline Olivier

  Het thema van International Women’s Day was dit jaar het Butterfly Effect. Jacqueline Olivier vertelt hoe dit effect (hoe één kleine actie kan leiden tot significante en blijvende verandering in iemands reis) haar heeft geholpen haar droomrol binnen Deloitte te bewerkstelligen.

  Lees blog

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven