Blije en betrokken collega's met onze Time Out verlofoptie

  • 05 maart 2019

Time Out is de flexibele verlofmogelijkheid van Deloitte, waarmee je een extra maand per jaar vrij kunt nemen terwijl je je arbeidsvoorwaarden behoudt.

Flexibel

Marije Staman, Consumer Business Industry Leader bij Deloitte en Time Out-ambassadeur: "Voor Deloitte is het belangrijk om gelukkige en betrokken werknemers te hebben. Daarbij is het erg belangrijk om de tijd te nemen om dingen te doen waar je gepassioneerd over bent. En iedereen wordt gelukkig van iets anders. Voor de een betekent dat het verzorgen van hun geliefden, voor de ander is het leren surfen of pianospelen. Time Out is echt een flexibele verlofoptie die je de gelegenheid geeft om de dingen te doen waar je om geeft."

Positief

Tjaard: "Om mijn toekomst als vader nieuw leven in te blazen, besloot ik een Time Out aan te vragen. Frank de Bont, de Partner in mijn team, zei: 'Je moet dit zeker doen.' Hij is er echt voorstander van."
 
Frank is van mening dat Time Out een positief effect zal hebben op het welzijn van Tjaard en dat dit ook op andere teamleden zal weerspiegelen. Frank: "Ik denk dat dit positieve effect het grootste voordeel is van de Time Out. Daarnaast hoop ik dat andere teamleden een voorbeeld nemen aan Tjaard wanneer ze om welke persoonlijke reden dan ook een Time Out willen aanvragen."

Tjaard Boomsma wordt dit jaar vader. Om dit te combineren met zijn werk, besloot hij om parttime te gaan werken en een Time Out aan te vragen.

  • Tjaard about Deloitte's Time Out opportunity

‘Mentoring geeft vrouwen net dat duwtje’

  • 04 maart 2019
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven