‘Als sporter moet je goed voorbereid zijn en niets over het hoofd zien’

  • Margot Van Geffen
  • 03 juli 2018
Margot

“Ik hockey al sinds mijn 6e, maar toen ik 5 was en meeging met mijn zus (helemaal omgekleed, inclusief bitje en scheenbeschermers) schoof ik stiekem aan bij de mini's. Jong geleerd bleek oud gedaan: in 2012 behaalde ik Olympisch goud in Londen en in 2014 WK goud in Den Haag!

Kim Lammers wist dat ik iets zocht naast het hockey en regelde een gesprek met Eva den Hartog, Manager Risk Advisory, en dat klikte meteen. Sinds februari organiseer ik als Event Manager evenementen binnen Deloitte Risk Advisory zoals de maandelijkse New Hires Onboarding. Een ander voorbeeld is het Summer Event dat ik samen met Collega's heb georganiseerd, dat was een geslaagd feestje.

Mijn eerste ervaringen bij Deloitte zijn erg positief. Ik ben met open armen ontvangen, collega’s staan altijd klaar om mij te helpen. Ik denk dat topsporters interessant zijn voor een werkgever omdat we ervaring hebben op een gebied dat extreem bijzonder is, en die ervaring kunnen delen in een goede mix om van elkaar te leren. Soms heb je elkaar harder nodig op het werk dan je denkt. Schroom dan niet om hulp te vragen en jezelf kwetsbaar op te stellen.

Soms heb je elkaar harder nodig op het werk dan je denkt. Schroom dan niet om hulp te vragen en jezelf kwetsbaar op te stellen.

Ik heb veel ervaring met werken in teamverband. Dat betekent voor mij doelgericht werken met 100% aandacht, en investeren in jezelf en anderen om op momenten dat het moet te excelleren. Als sporter moet je goed voorbereid zijn en niets over het hoofd zien.

Of ik overeenkomsten zie tussen werken voor Deloitte en topsport? Zeker weten, ook hier werk ik naar iets toe. In de sport zijn dat toernooien en bij Deloitte Evenementen. Ik ben nog steeds actief in het hockey, op dit moment ben ik in voorbereiding op het WK in Londen. Ook is mijn ambitie om nog naar de Spelen in Tokyo te gaan 2020. Voor mij is de uitdaging om alle prijzen twee keer te winnen.”

Lees hier meer verhalen van (oud)topsporters die bij Deloitte werken.

Margot Van Geffen

Eventmanager Deloitte Risk Advisory

Eventmanager Deloitte Risk Advisory & Hockeyster Nederlands Elftal

Deloitte is van de Big Four-kantoren de populairste werkgever onder studenten

  • Deloitte Nederland
  • 02 juli 2018
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven