Atleet en consultant Erik van Vreumingen aan het woord

  • Deloitte Nederland
  • 06 augustus 2012
Deloitte

Afgelopen vrijdag stond tijdens de Olympische Spelen atletiek op het programma. Op deze eerste atletiekdag kwamen meteen een aantal Nederlandse atleten in actie. De dag ging van start met de kwalificaties kogelstoten voor de mannen. Helaas was Deloitter Erik van Vreumingen, vijfvoudig Nederlands kampioen kogelstoten, niet gekwalificeerd.

Erik is werkzaam als Consultant Mid Market op kantoor Den Haag. Deloitte sponsort hem in tijd, zodat hij meer ruimte heeft om te kunnen trainen op weg naar de top. In de blog ‘Experts Preview: De voorbeschouwing van Erik van Vreumingen – Kogelstoten (M) update – Smith uitgeschakeld’ op www.losseveter.nl, schat Erik de kansen van de atleten in. Aanvullend geeft hij een terugblik op zijn eigen seizoen en gaat hij in op zijn toekomst:

“Zelf heb ik gemengde gevoelens over dit seizoen. Vorig jaar stootte ik 18,65m zonder begeleiding en dit jaar kwam ik, met grote dank aan bondscoach Gert Damkat, mijn familie, sponsors Deloitte en Powersupplements.nl voor de support, tot 19,77m, een PR met 73cm.

Prachtige progressie uiteraard, waar ik erg blij mee ben (van de 11 wedstrijden 8x over de 19m). Wel zuur is dat ik de limieten voor de EK en OS heb gemist, terwijl ik de limieten wel in training heb gestoten.”

Lees hier verder.

Deloitte Nederland

Halfvol, halfleeg of een ontwerpfout?

  • Ronald van Etten
  • 03 augustus 2012
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven