CEO for one day Boudewijn Pols Deloitte’s hoogste baas!

  • Boudewijn Pols
  • 12 oktober 2011

Op donderdag 13 oktober jl. stond Cees de Boer, bestuurslid van Deloitte, voor 1 dag zijn stoel af aan Boudewijn Pols. Ook bij 20 andere organisaties nemen 20 geselecteerde master studenten voor één dag plaats aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

“CEO for one day” maakt deel uit van de TEDxRotterdam conferentie, die dit jaar volledig in het teken stond van Future Leadership. Nieuwe en huidige CEO’s worden met elkaar in contact gebracht en geïnspireerd.

Boudewijn Pols studeert binnenkort af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Momenteel is hij bezig met het schrijven van zijn scriptie en loopt hij stage bij ABN AMRO, waar hij betrokken is bij diverse innovatieprojecten.

"Net als Deloitte meen ik dat online communities een steeds belangrijkere rol gaan spelen in onze manier van communiceren, niet alleen privé maar ook op de werkvloer."

“Op 13 oktober wil ik de huidige leiders specifiek laten zien wat je kunt met social media. Een nieuwe manier van netwerken waar de huidige leiders nog niet volledig mee bekend zijn. Ik zou met hen graag een discussie hierover voeren en hen willen inspireren met mijn frisse blik.”

Deloitte was niet alleen hoofdsponsor van TEDxRotterdam en deelnemer aan CEO for one Day, maar organiseerde ook het Leaders of Tomorrow event. Dit side-event van TEDxRotterdam is een initiatief van Young Deloitte, waarbij diverse young professionals van verschillende organisaties met elkaar in contact worden gebracht om te werken aan drie maatschappelijke cases. Het doel: een dag creëren waarbij het gedachtegoed van vooraanstaande organisaties hand in hand gaat met de ideeën van young professionals.

Meer informatie kun je vinden op Facebook. Of volg ons op Twitter #CEOforoneday of #deloittelot. Natuurlijk kun je Boudewijn ook persoonlijk volgen op Twitter via @boudewijnpols!

 

 

 

Boudewijn Pols

CEO for one day

Boudewijn Pols is 23 jaar en student aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij mag de organisatie één dag naar eigen inzicht managen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Boudewijn Pols? Check Facebook www.facebook.com/youngdeloitte. Of volg ons op Twitter #deloitteceo, #deloittelot of heel persoonlijk via @boudewijnpols.

Van de tee naar de green op de werkvloer

  • Geertje van Keulen
  • 11 oktober 2011
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven