Nog maar 6 weken voor de Consulting Business Course 2013!

  • Sander van Wijk
  • 24 april 2013

Vooruitkijken
Hoewel ruim zes weken nog ver weg lijkt, voelt het alsof de Consulting Business Course al erg dichtbij is. Er gebeurt namelijk al van alles rondom dit evenement. Ik kan terugkijken op een gezellige avond met ons team vorige week, en een fantastisch aantal aanmeldingen bij de sluiting van de inschrijftermijn eerder deze week. Ook een bezoekje aan één van onze potentiële klanten was erg bijzonder. Het voelt bijna als toeleven naar een mooie vakantiereis; voorpret!

Case
Nu is het natuurlijk niet (alleen) een snoepreisje naar Barcelona, maar moet er daar ook flink doorgewerkt worden. Daarmee ben ik samen met mijn collega’s al lang begonnen, onder andere door het programma voor de Business Course op te zetten, maar bovenal door het ontwikkelen van een case. Een mooie breinbreker om je tanden goed in te kunnen zetten, multidisciplinair en vooral uitdagend, en een die tevens een goed beeld geeft van de Consulting praktijk. Een dergelijke case ontstaat niet vanzelf, daar betrekken we actief klanten bij. Klanten met echte, actuele vragen. Ook de klant is er bij in Barcelona en daar zijn we erg blij mee. Wie het is blijft nog een verrassing.

Selectiedagen
Op de kortere termijn kijk ik al uit naar de Selectiedagen. Hopelijk spreken we dan de topstudenten waarmee we dit avontuur aan kunnen gaan! Onze klant wacht op een antwoord op zijn vragen...

Ben jij topstudent?
Niet ingeschreven, maar wel benieuwd naar Deloitte? Contact opnemen kan altijd, niet meer voor Barcelona, wel voor een uitdagende carrière. Wel ingeschreven en ben je uitgenodigd voor een gesprek? Succes en tot ziens! 

Sander van Wijk

Senior Consultant - Business Process Management

Sander werkt als senior consultant op de Technology afdeling binnen de Consulting tak. Hij richt zich binnen Technology op Enterprise Architecture.

Dag uit het leven van een Technology Consultant

  • Ismail Vurel
  • 18 april 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven