Consulting Business Course 2013 voorbereidingen in volle gang!

  • Tom Ros
  • 11 april 2013

Nog een paar weken en dan is het weer zo ver; Deloitte Consulting organiseert in juni de jaarlijkse Business Course naar Barcelona! Nu de aanmeldingen binnenstromen komt het allemaal wat dichterbij. Een plaatsje in deze Business Course is bij Deloitters minimaal net zo felbegeerd als onder studenten. Zelf ben ik één van de gelukkige collega’s die mee gaat.

Voorafgaand aan de Business Course zal een kick-off dag worden georganiseerd op 31 mei. Op deze dag ontmoeten de geselecteerde studenten en Deloitters elkaar voor het eerst en zal meer worden verteld over het programma op locatie.

Zelf zou ik studenten tijdens de Business Course graag een beeld geven van hoe werken bij Deloitte er aan toe gaat door een uitdagende klantcase onder flinke tijdsdruk samen met een team op te lossen. Daarnaast is het belangrijk voor deelnemers om gevoel te krijgen bij de werksfeer en cultuur  binnen Deloitte. Omdat ‘t laatste vooral informeel zal gebeuren, is er ook een intensief avondprogramma dat je naar de hipste plekken in Barcelona zal brengen!

Omdat we graag zoveel mogelijk topstudenten willen bereiken is de social media campagne gestart op Facebook en Twitter. Daarnaast is de course opgenomen op Business-courses.nl, Jobnet en Qompas en zijn er posters opgehangen op verschillende universiteiten.

Wil jij met mij en mijn collega’s mee naar Barcelona? Meld je aan vóór maandag 15 april!

Tom Ros

Consultant

Tom is sinds 2 jaar in dienst bij Deloitte Consulting, en actief binnen de Finance praktijk. Hij heeft diverse projecten gedaan in de productiesector en financiële industrie, in het kader van management informatie en optimalisatie van financiële processen. Tom heeft een MSc BA – Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald.

Deloitters aan het woord – Van Business Course tot Business Analyst

  • Arjan Ashouwer
  • 03 april 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven