Ctrl+Alt+Deloitte: hoe ver zijn we nu?

  • Yvo van der Klaauw
  • 03 mei 2016
Yvo

Gapend kom ik binnen lopen en kijk naar de klok, 9 uur. Toch altijd even wennen deze vroege ochtenden. Maar al snel ben ik niet de enige en is het team compleet. Tim (consultant Cyber Risk Service) begint met de belangrijkste vraag van de vergadering: hoe ver zijn we nu?

6 maanden geleden begonnen we aan dit avontuur. Samen met drie andere studenten kregen wij een lege dia te zien met de tekst ‘dit willen wij zien’. Dit was de blanco ticket van Deloitte om een cyber event op te richten waar studenten bepalen hoe het eruit ziet. Dat was wel even slikken om zo veel verantwoordelijkheid te krijgen. Maar niets is zo leuk als een uitdaging.

Dus daar begon ons avontuur. Al op de eerste dag hadden we taken verdeelt en heb ik samen met Ylona (Information Security Technology) gekeken naar de locatie. Zo zijn wij Nederland afgereisd om een locatie te vinden. Na een aantal locaties gespot te hebben zijn er genoeg meetings overheen gegaan om te bedenken dat the edge het makkelijkst was. Alles wat we nodig hadden voor het event was er al, internet, de catering en de professionals.

"Yvo, Yvo ben jij er ook bij? Hoe staat het met de website?" Ja goed….. ohja de website. Die staat zoals jullie kunnen zien online, na genoeg mailtjes en meetings. Inschrijf formulier zijn we nog aan het regelen, hiervoor moesten we kijken naar een methode die Deloitte gebruikt.

Hoe het nu verder staat vraag je je denk ik af? Jelle (student Crisis and security management) is druk bezig met de planning van de verschillenden seminars en workshops, waar echt een paar hele toffe bij zitten. Ylona is een hacking/gadget corner aan het regelen. Hier kun je meedoen met de CTF en kennis maken met de hackers van Deloitte. Daarnaast kun je een aantal gadgets uitproberen zoals de HTC Vive en Wilco (student Informatiekunde) regelt de promotie. Want we willen studenten uit het hele land hebben. Help jij ons hierbij? 

Yvo van der Klaauw

Event Organisator

Van jongs af aan ben ik bezig geweest met computers en wist ik dat ik informatica ging studeren. Alleen toen ik mij verder ging verdiepen wist ik het niet meer, informatica is namelijk enorm breed. Totdat ik op een cyber security beurs kennis maakte met Security. Toen wist ik meteen dat daar mijn passie ligt. Nu ben ik tweede jaars Information Security Management student aan de HHS en leer elke dag de belangen van security voor organisaties.

Werken bij Tax & Legal Eindhoven (#1) - Pubquiz

  • Ruud van Eerd
  • 29 april 2016
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven