Cyber x Strong Viking

  • Olivier Poederbach
  • 27 mei 2015

“Ik ga toch niet voor de lol in de sloot rennen als ik ook de brug kan nemen”, was het veel gehoorde antwoord als ik vroeg aan een collega of die mee wilde doen met een Mud Run. Nu drie jaar later stonden 9 collega’s te trappelen om mee te doen en kreeg ik tot de ochtend ervoor nog appjes welke schoenen het beste aangetrokken konden worden.

Vlak voor de start nog snel even een foto en gaan, kilometers door de blubber, (ijs)water en langs verschillende obstakels. Tijdens de run werd er veel gelachen maar werden de obstakels serieus benaderd. Eigenlijk net zoals een werkdag, fun wanneer het kan en serieus als het moet.

Na de finish werden de foto’s gelijk gedeeld met de partner die deze vol trots doorstuurde naar het gehele Risk Team. Dit is ook Deloitte!

Olivier Poederbach

Privacy Adviseur

Olivier Poederbach is werkzaam als Privacy Adviseur binnen het Cyber Risk Services team. Olivier is gespecialiseerd in (inter)nationale privacy wet- en regelgeving en adviseert zijn klanten over alle aspecten van de privacy wet- en regelgeving. Van juridische vraagstukken, technische mogelijkheden tot organisatorische invulling. Mijn kracht zit in het praktisch advies waar de klant ook daadwerkelijk iets mee kan.

Komt een kind bij de hacker

  • Esther Schagen - van Luit
  • 24 april 2015
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven