De 10 meest gelezen verhalen van 2018

  • Josephien van Nimwegen
  • 21 december 2018
Josephien

De manier waarop wij artificial intelligence toepassen, de lancering van ons nieuwe platform Deloitte Forward en collega’s van verschillende afdelingen die één team vormden tijdens de Race of the Classics. Het zijn een aantal onderwerpen die zijn verschenen op werkenbijdeloitte.nl. De 10 meest gelezen verhalen van het afgelopen jaar heb ik voor je op een rijtje gezet.

1. De werkdag van Roderick Lucas, Artificial Intelligence Lead bij Deloitte

Roderick werkt als Artifical Intelligence Lead voor Tax & Legal bij Deloitte, waar hij alle vrijheid krijgt om zich te ontwikkelen tot expert. Hij neemt je mee in een normale doordeweekse dag. Lees meer »

2. Drie mythes ontkracht over het werken bij een corporate financiële dienstverlener

Belastingadvies stoffig, saai en voor fiscalisten? All work no play? Eenheidsworst? Ernst Rosendahl Huber ontkracht deze drie mythes over werken bij een corporate financiële dienstverlener. Lees meer »

3. Maak je eigen carrière: als fiscaal econoom robots bouwen

Nikie van Duurling is afgestudeerd fiscaal econoom. Toen zij twee jaar geleden begon bij Deloitte had ze nooit gedacht dat zij robots zou gaan bouwen om belastingprocessen te automatiseren. Lees meer »

4. Hoe ambities in de loop der tijd kunnen veranderen

Melissa Raczak is getrouwd, moeder van twee dochters en al achttien jaar werkzaam bij Deloitte. In haar blog is zij openhartig over haar burn-out van acht jaar geleden en de belofte die zij zichzelf twintig jaar geleden deed om nooit een werkende moeder te worden. Maar soms lopen dingen anders. Lees meer »

5. Deloitte Forward: Kennisplatform voor innovatieve leiders

Egbert van Keulen kwam met het idee om de beste content van Deloitte te aggregeren op één platform. Dit resulteerde tot Deloitte Forward. Egbert deelt ons zijn persoonlijke verhaal, hoe hij op het idee is gekomen en hoe het is om bij Deloitte te werken. Lees meer »

6. Samen één team tijdens de Race of the Classics

In oktober namen 28 collega’s deel aan de grootste zeilrace op klassieke zeilschepen in Nederland: de Race of the Classics voor Young Professionals. Een bijzonder event waar Deloitters van verschillende afdelingen uit de organisatie samen een nieuw team vormen. Vier collega’s van Risk Advisory, Consulting, Tax & Legal en Financial Advisory vertellen hoe dat was. Lees meer »

7. 'Als sporter moet je goed voorbereid zijn en niets over het hoofd zien'

Margot van Geffen is eventmanager bij Deloitte Risk Advisory én hockeyster in het Nederlands elftal. In haar blog legt ze uit hoe ze topsport combineert met werken bij Deloitte en welke overeenkomsten er zijn. Lees meer »

8. Hoe passen wij AI toe? Drie collega’s over hun projecten

Wat we bij Deloitte met AI doen, vertellen deze collega’s. Zo deed Tim Crone onderzoek naar de invloed van de vermenselijking van chattools. Niels werkt met zijn team vanuit Startup Village aan een applicatie die helpt bij het analyseren van documenten. En Tim Waaijer werkt aan de ontwikkeling van Eagle Eye dat kredietrisico van bedrijven inschat op basis van semantiek. Lees meer »

9. Hoe Charlotte als jurist innoveert met blockchain

Charlotte is één van de Deloitters die aangesloten is bij het Blockchain Center of Expertise. Ze legt uit wat dit inhoudt, vertelt over de samenwerking met collega’s en de mogelijkheden bij Deloitte, ook op het gebied van andere technologieën. Lees meer »

10. Deze vrienden werken bij Deloitte

Vrijdag 8 juni was Best Friends Day! De combinatie van onze open werksfeer en teamwork, zorgt nog altijd voor het ontstaan van veel vriendschappen bij Deloitte. Wij gingen op zoek naar de best friends en hun verhaal. Lees meer »

Josephien van Nimwegen

Social Media Manager Employer Branding

Binnen het employer branding team van Deloitte houd ik mij bezig met social media en de creatie van content. Ik woon in Vleuten met mijn man en drie kinderen. Mijn hobby's zijn taarten bakken, hardlopen en leuke dingen doen met mijn gezin.

No challenge too big: Sem de Spa over Risk Sensing

  • Sem de Spa
  • 20 december 2018
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven