De iAccountant: soon at a company near you!

  • Judith Groen
  • 13 december 2010

Een aantal weken geleden schreef ik over het Deloitte Blogevent. Hier waren alle gadgetminnende Deloitters verzameld, wat voor mij voelde als een warm bad. Door mijn directe collega’s werd ik namelijk nogal eens uitgelachen als ik weer met al mijn iSpeeltjes kwam aanzetten. Op een gegeven moment dachten sommigen zelfs dat ik stiekem undercover sales agent van Apple was.

Groot is dan ook mijn verbazing over de enorme schokgolf die de iPhone 4 teweeg heeft gebracht op mijn afdeling. Want ja, dit prachtige ding is sinds een week onze werktelefoon! Ik vind hem uiteraard fantastisch, ondanks dat ik al twee jaar een iPhone 3G bezit. Maar ook mijn eerst zo sceptische collega’s blijken diep van binnen ware gadgetlovers te zijn!
Er wordt druk heen en weer gepingd over btw-aangiftes en deelnemingen, Facetime wordt al flink uitgeprobeerd voor conference calls en bellen met voice control is ideaal voor in de auto. Kortom, de efficiencyslagen zijn onnavolgbaar.
Maar gelukkig is er ook tijd voor de nodige (onderbroeken) lol. Je hoeft maar een kamer binnen te lopen of er wordt op je geschoten, de Angry Birds vliegen je om de oren en de talking Carls en Perry’s duelleren er op los.
Kortom, Deloitte is overstag. En als zelfs accountants verslingerd raken aan hun iPhone, wat let de rest van Nederland dan nog? Mijn collega’s bij Apple kunnen tevreden zijn..

Judith Groen

Junior Controller

Accountant @ Deloitte SME by day | dancer, kickbokser, internet-junk and logophile by night

Zou jij je expertise in kunnen zetten als vrijwilligerswerk?

  • Deloitte Nederland
  • 09 december 2010
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven