De leuke klussen gaan naar Deloitte!

  • Martijn de Haan
  • 29 november 2011

In de eerste helft van 2011 heb ik besloten om een overstap te gaan maken naar een andere werkgever. Na twaalf jaar voor hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt werd het hoog tijd om een stap te maken. Het is altijd goed voor je om het oude vertrouwde los te laten en weer eens in een nieuwe omgeving te komen met andere mensen, andere klanten, andere technologie, andere tools en methoden.

Waarom Deloitte Technology? Ik was op zoek naar een functie in de IT waarbij ik op de scheidslijn tussen business en IT kon functioneren, typisch een ‘all round’ rol waarbij je niet vast zit aan één functie en één type project. Bij Deloitte is dit heel goed mogelijk. En omdat mijn focus zich bij mijn vorige werkgever al steeds meer verlegde van inhoudelijk werk naar management werk, paste de aanbieding van Deloitte om als manager aan de slag te gaan heel goed.

Eenmaal binnen bij Deloitte… Wat mij al snel opviel was dat Deloitte wordt ingeschakeld door klanten voor de minder standaard klussen. De leuke klussen gaan naar Deloitte! Wat ook prettig is, is dat klanten over het algemeen een positief beeld hebben van Deloitte. Waar andere consultancy bedrijven nogal eens de naam hebben alleen met een advies rapport te komen, komt Deloitte met echte oplossingen en voert ze ook zelf uit. Dus met de voeten in de modder. Wat verder echt onderscheidend is, is dat het ondernemerschap zo duidelijk op de werk vloer ligt. Waar ik bij mijn vorige werkgever voor ‘anonieme’ aandeelhouders werkte, is Deloitte in handen van partners die zelf onderdeel zijn van het bedrijf. Dat geeft veel vrijheid om dingen op te pakken en bij geschikte business case ook het budget om het uit te voeren.

Martijn de Haan

Manager Technology

Martijn heeft ervaring in het management van diverse testprojecten (o.a. multi vendor joint integratie test, gebruikers acceptatie test en operational readiness test). Momenteel werkt Martijn binnen system integration als testmanager voor UPC.

Het Vanenburg Bestuurdersoverleg Sociale Zekerheid

  • Harry Schreurs
  • 22 november 2011
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven