De mogelijkheden zijn oneindig!

  • Donna van den Bosch
  • 16 december 2014

Wat voor mij het werk bij Deloitte Real Estate Transactions zo leuk maakt, is dat je zelf richting kunt geven aan je carrière. Er is een grote diversiteit in werkzaamheden, je werkt samen in multidisciplinaire teams en er zijn volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Diversiteit in werkzaamheden 
Binnen Real Estate Transactions houden wij ons onder andere bezig met complexe vastgoed transacties, vastgoedwaarderingen, herontwikkelingen, financiële modellen en due diligence werkzaamheden. De klanten waar wij voor werken lopen uiteen van woningcorporaties, eindgebruikers, zorginstellingen en overheidsinstanties tot banken en beursgenoteerde bedrijven.
Recent heb ik meegewerkt aan de begeleiding van een fusie tussen twee woningcorporaties. Wij hebben in dit traject een zogenaamd due diligence onderzoek uitgevoerd voor beide corporaties. Hierbij hebben we de door de corporaties aangeleverde informatie en jaarverslagen geanalyseerd en de financiële risico’s bij een fusie in kaart gebracht, zodat de corporaties na fusie niet voor financiële verrassingen komen te staan.

Multidisciplinaire teams
Voor iedere opdracht wordt er een team samengesteld, gebaseerd op ervaring en expertise. Het komt regelmatig voor dat je in een projectgroep vormt met professionals van andere afdelingen. Van deze collega’s kun je veel leren en je bouwt tegelijkertijd een intern netwerk op met specialisten die je met één druk op de knop kunt bereiken.

De ‘Deloitte as One’ strategie, waarbij de service offerings binnen Deloitte gecombineerd worden, zorgt ervoor dat klanten optimaal bediend kunnen worden. Tijdens één van mijn opdrachten werden er ook vastgoed professionals van Deloitte uit het buitenland ingeschakeld om ons te ondersteunen. Dan merk je echt de slagkracht van Deloitte!

Ook vinden er uitwisselingen plaats tussen afdelingen. Afgelopen zomer heb ik een periode meegedraaid bij Transaction Services, waar ik heb meegewerkt aan een vendor due diligence. Tijdens deze periode heb ik mijn financiële kennis verdiept en zijn mijn Excel vaardigheden aanzienlijk verbeterd.

Kansen om jezelf te ontwikkelen
Er zijn binnen Deloitte volop kansen om jezelf te ontwikkelen. In september ben ik op New Hire week geweest met al mijn collega’s die dit jaar gestart zijn. Tijdens deze week kregen we trainingen in o.a. ‘financial modelling’ en ‘financial statement analysis’. In de avond was er tijd voor ontspanning en heb ik veel nieuwe contacten opgedaan binnen Deloitte die ik nu nog regelmatig spreek.
 
Een paar weken terug zijn we verhuisd naar ‘The Edge’, ons nieuwe kantoor op de Zuidas. Dit duurzame pand is voorzien van de meest innovatieve technologieën, biedt nieuwe kansen en mogelijkheden, net als de markt. Wellicht ook voor jou!

Donna van den Bosch

Business Analyst

Donna van den Bosch heeft na haar bachelor ‘Economie en Bedrijfseconomie’ aan de Vrije Universiteit Amsterdam een master met dubbele specialisatie ‘Finance’ en ‘Real Estate Finance’ gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens is zij tijdens haar master een semester naar Australië geweest waar zij heeft gestudeerd aan de University of Queensland.

Een avond tussen de winnaars

  • Peter Engel
  • 04 december 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven