Deloitte Accountancy Business Course 2014 - Bestemming bekend!

  • Jasper de Bruin
  • 21 juli 2014
Jasper

De afgelopen jaren maakt Deloitte een grote groei door. Tot op de dag van vandaag worden er vele nieuwe acquisitie trajecten gewonnen en zien we ons klantenportfolio continu uitbreiden. Direct gevolg hiervan is dat de vraag naar jonge veelbelovende medewerkers blijft stijgen. In een periode waar de kwaliteit van accountants volop ter discussie staat is het belangrijker dan ooit om de meest getalenteerde mensen aan onze organisatie te binden.

Wij zijn er op gespitst om talent te vinden binnen de verschillende onderwijsinstellingen, nog voor ze toetreden tot de arbeidsmarkt. Bij Deloitte zoeken we niet alleen naar de kandidaat met de meeste vakkennis maar ook een kandidaat met sterke soft skills. Sommigen vergelijken deze zoektocht met het zoeken van een naald in een hooiberg. Ik ben er echter van overtuigd dat deze getalenteerde groep met toekomstige Deloitters zeker te vinden is. Recruitment is in deze zoektocht dan ook van essentieel belang geworden voor onze Audit praktijken. Een zaak waar ik graag mijn tijd en aandacht aan besteed, mensen maken ten slotte onze organisatie tot wat het is.

Vanuit deze gedachte ben ik enkele jaren geleden al betrokken geraakt bij de organisatie van de Business Course 2009. Verschillende deelnemers van deze Business Course zijn inmiddels een glansrijke carrière gestart binnen Deloitte. Gekeken naar het succes van voorgaande jaren ben ik vastberaden dit jaar weer een bijdrage te leveren aan de organisatie van de nieuwste editie van de Deloitte Business Course en zijn wij er met ons team op gebrand om deze editie nog succesvoller te maken dan de Business Courses uit het verleden.

Het mag duidelijk zijn, binnen Deloitte is de Accountancy Business Course een belangrijk fenomeen. De geruchten gonzen dan ook al enige tijd door de wandelgangen. Welke bestemming wordt er dit jaar gekozen voor de Deloitte Accountancy Business Course?

Via deze weg ben ik verheugd eindelijk antwoord (en toelichting) te kunnen geven op deze vraag. De Accountancy Business Course brengt ons in 2014 naar Milaan, Italië!

Velen onder ons kennen Milaan als dé modestad van Italië. Een stad beroemd om de grote modehuizen, gevestigde designers, waar beroemdheden verscholen achter enorme zonnebrillen, uitgedost met designer tassen, tussen de langs scheurende scooters en Fiats door manoeuvreren naar de populairste hotspots van het moment.

De internationale allure van de stad spreekt boekdelen en uit zich ook in het feit dat steeds meer kunstenaars, artiesten en jetset zich de afgelopen jaren rondom het centrum van Milaan gevestigd hebben.

Anderen kennen Milaan wellicht beter als de stad van de Noord Italiaanse kunst, waar befaamde namen furore maakten door de stad te verrijken met enkele van de meest legendarische kunstwerken en bouwwerken van Europa. Zo vind je niet alleen in deze stad het beroemde ‘Laatste Avondmaal’ van Da Vinci maar bijvoorbeeld ook historische bouwwerken zoals de Torre Branca, het Castello Sforzesco en musea zoals de Pinacoteca di Brera in het Brerapaleis of het Museo Bagatti Valsecchi.  

Milaan is echter vele malen meer dan het Mekka van de Italiaanse mode en kunst. Tegelijkertijd staat Milaan namelijk bekend als de belangrijkste zakenstad van Italië. Niet voor niets is de Italiaanse beurs gevestigd in deze wereldstad.

Deze welvarende, veelzijdige en bovenal bruisende stad biedt het perfecte decor voor de Deloitte Accountancy Business Course 2014.

Waar de meeste toeristen blijven hangen rond het gebied van de Duomo, nemen wij je in ons interactieve Business Course programma mee naar spectaculaire locaties in Milaan.

Door de nauwe banden met Deloitte Milaan en de vele Nederlandse Deloitters die tijdens hun internationale carrière eerder als expats in de stad woonden, brengen wij je tijdens de Business Course Accountancy naar de plekken waar menigeen niet van wist dat ze bestonden.

Tegen deze achtergrond is er uitgebreid de ruimte om uit te vinden waar het werk van een accountant nou echt om draait en wie wij bij Deloitte als organisatie zijn. We bieden je gelegenheid om tijdens het informele gedeelte van het programma uitgebreid kennis te maken met Deloitte als organisatie en met je toekomstige collega’s. Op persoonlijk vlak staan we regelmatig stil bij je persoonlijke ontwikkeling en is het ons doel dat je na de Business Course niet alleen meer of Deloitte te weten komt maar ook meer zal leren over jezelf.

Bovendien ligt er een ijzersterk inhoudelijk programma op je te wachten. Niet alleen laten wij je een kijkje nemen in de keuken van een van onze meest toonaangevende klanten in Milaan maar wij geven je ook de gelegenheid om te werken aan een van de meest interessante business cases in onze Business Course geschiedenis. Een ambitieuze casus geschikt voor getalenteerde Masterstudenten die niet terugdeinzen voor een uitdaging. Toekomstige Deloitters, die niet kunnen wachten om zich een week in de wereld van Accountancy te storten. We laten je kennis maken met enkele innovatieve Auditing technieken en dagen je uit om te laten zien dat jij het in je hebt om de beste binnen je vakgebied te worden!  Wij zijn op zoek naar toekomstige starters die in zware tijden de rug recht weten te houden en de vak ethiek hoog in het vaandel hebben staan. 

Sta jij stevig in je schoenen? Meld je dan nu aan als deelnemer voor de Deloitte Accountancy Business Course. 

Jasper de Bruin

Partner - Core Audit

Jasper is na zijn studie economie in 1999 gestart als accountant bij Arthur Andersen in Rotterdam. In 2002 heeft hij, kort na de overname door Deloitte, zijn RA-titel gehaald. In 2005 besloot hij zijn carrière buiten Deloitte voort te zetten en werkte hij in een aantal financiële posities bij Shell. In 2008 besloot hij terug te keren naar Deloitte met als focus Energy & Resources. Zijn klantenportefeuille bestaat hoofdzakelijk uit ondernemingen in de utilities sector en de oil & gas industrie. Jasper is getrouwd, heeft 4 kinderen en woont in Rotterdam. Hij is daarnaast maatschappelijk betrokken, o.a. als penningmeester van arboretum Trompenburg in Kralingen en gaat graag skiën.

Vrijwilligerswerk en consultancy, is dat überhaupt mogelijk?

  • Stefan Stroosnijder
  • 14 juli 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven