Deloitte Accountancy Experience – De selectiedagen

  • Maaike Nooren
  • 18 oktober 2012

Het is zover… Ruim een maand hebben wij de derde- en vierdejaars HBO studenten van Nederland de mogelijkheid gegeven om zich in te schrijven voor de Deloitte Accountancy Experience 2012. Dé mogelijkheid om je te oriënteren op zowel het vakgebied Accountancy als op de arbeidsmarkt, dé manier om te proeven van het leven als accountant bij een Big 4-kantoorr en dé kans om je te onderscheiden van je medestudenten en je talenten te laten schitteren. Tegen iedereen die zich voor 8 oktober 2012, 0:00 uur heeft ingeschreven wil ik dan ook zeggen: Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met deze stap in de wereld van Deloitte Accountancy. En dankjewel, want dankzij jullie enthousiasme hebben we een flink aantal inschrijvingen mogen ontvangen! Nu is het tijd om het (spreekwoordelijke) kaf van het koren te scheiden. Dit doen we door middel van een aantal selectiedagen, welke de komende weken verspreid door het hele land gehouden zullen worden.

Wat kun je hiervan verwachten? Jullie krijgen alvast een korte case voorgeschoteld en er zullen gesprekken gevoerd worden met zowel een recruiter als een accountant uit de praktijk. Deze interviews hebben dan ook het karakter van een sollicitatiegesprek.

Alleen de beste studenten gaan mee. Bereid je daarom goed voor op deze selectie. Laat zien wie je bent, waar je voor gaat en waarom wij jou moeten kiezen. Ja, dat is een uitdaging en dat is spannend. Maar dat is de Deloitte Accountancy Experience ook. En als jij straks met ons aan de borrel staat in Oh Oh Den Haag, dan weet ik zeker dat je de zenuwen van toen zo weer vergeten bent.

Ondertussen gaan wij achter de schermen door met de laatste voorbereidingen om er voor jullie een onvergetelijk evenement van te maken. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de vraagstukken die wij jullie gaan voorleggen. In voorgaande blogs is reeds beschreven wat je van de Deloitte Audit Experience kunt verwachten, en daarom rest mij voor nu alleen nog om jullie heel veel succes en enorm veel plezier toe te wensen.

Maak er wat moois van!

 

Tip: Lees de blog 'Solliciteren is niet eng' van recruiter Rosa Ordelman.

Maaike Nooren

Staff Audit

Maaike Nooren (25 jaar) is vanaf 2009 werkzaam bij Deloitte Breda, alwaar zij klanten bedient in het midden- en grootbedrijf. In 2010 heeft Maaike met het Deloitte Reaching Peaks Team de Mount Elbrus in Rusland beklommen. Vooropleiding gevolgd aan Avans Hogeschool, vervolgens gestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit.

Deelnemers van de Accountancy Business Course bijna bekend!

  • Mirjam Vosjan
  • 15 oktober 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven