Deloitte Accountancy Experience – Ga jij mee?

  • Vincent van Stijn
  • 12 september 2012

Donderdag 23 augustus was het zover. We zijn écht gestart met de voorbereidingen van de Deloitte Accountancy Experience. We kwamen voor de eerste keer met het organisatieteam (faculty) bij elkaar om kennis te maken, het programma verder in te vullen en de casussen door te spreken. Het is altijd spannend om als nieuwe groep van Deloitte collega’s écht een team met elkaar te worden. Dat is spannend omdat we elkaar tot nu toe niet of nauwelijks zijn tegengekomen tijdens het werk, maar ook omdat we in een relatief korte tijd wel dat teamgevoel tot stand moeten zien te brengen. Tegelijkertijd heb ik er vertrouwen in dat dit gaat lukken, want de afgelopen jaren lukte dit ook wonderwel. Beide keren kregen we hier na afloop van de DAE ook complimenten over. Een bewijs dat we richting de studenten het juiste teamgevoel overbrengen. En ik moet zeggen het voelde goed deze ochtend, er werden grappen gemaakt, er werden kritische opmerkingen gemaakt en er werd hard gewerkt.

Het programma hebben we in hoofdlijnen doorgesproken en de laatste keuzes zijn gemaakt. Dit jaar vindt de Deloitte Accountancy Experience plaats in het mooie Den Haag. (Oh, Oh Den Haag, mooie stad achter de duinen…). Wij denken dat Den Haag een stad is, die veel studenten wel kennen, maar waar wij lang niet allemaal zijn geweest. En ook niet onbelangrijk, door de compactheid van het centrum, denken we ook een heel gevarieerd programma te kunnen bieden. In twee dagen (16 en 17 november) willen we de studenten kennis laten maken met het accountantsvak en met Deloitte, maar zullen we ook tijd maken voor fun. En ik moet zeggen dat het concept-programma er perfect uitziet. Het ziet er naar uit dat het ons gaat lukken om alles wat wij belangrijk vinden ook in het programma te laten terugkomen, ook in het fun gedeelte komen de belangrijkste onderwerpen nogmaals terug.

De casussen hebben we in hoofdlijnen al doorgesproken. Per team van twee personen zullen deze nu verder worden uitgewerkt. Hierbij is het tevens de bedoeling dat de verschillende aspecten van het accountantsberoep terug komen in de casussen. Dit ziet er veelbelovend uit.

Kortom, we zijn op een goede manier met elkaar gestart en hebben er alle vertrouwen in dat we binnen drie maanden een fantastisch programma voor 25 top-HBO studenten in elkaar zullen draaien. Wij zullen er tijdens de voorbereiding en zeker tijdens de Business Course alles aan doen om dit te realiseren. Ga jij mee?

Vincent van Stijn

Partner

Vincent (47 jaar) is sinds september 1989 in dienst bij Deloitte in Den Haag. In eerste instantie is hij breed opgeleid binnen de audit, op dit moment doet hij Publieke Sector met een specialisatie in centrale overheid. Vooropleiding WO Economie VU Amsterdam. Hij gaat voor de derde keer mee met deze Business Course .

Een dag uit het leven van Nadieh

  • Nadieh Bremer
  • 10 september 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven