Deloitte Audit Experience: hét learning event van het jaar!

  • Jurrian Lukkien
  • 12 augustus 2016
Jurrian

De zomer is voor onze ruim 1.300 accountants niet alleen de tijd om op vakantie te gaan. Deze periode wordt traditiegetrouw ook gebruikt om de vaktechnische trainingen te volgen. En dat gaat binnen Deloitte op een bijzondere manier…

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is voor accountants een vast onderdeel van het vak. Deloitte Nederland maakt hiervoor gebruik van het inhoudelijke sterke materiaal van Deloitte Global en biedt de trainingen aan in 1 jaarlijks event: de Audit Experience.

Dit learning event vindt in twee rondes van zeven dagen plaats. Het is niet alleen bijzonder vanwege de omvang (er worden in totaal ruim 30.000 klassikale trainingsuren gemaakt) maar ook vanwege de beleving. 

Innovatie

Met een team van betrokkenen wordt elk jaar nagedacht over innovatieve manieren om deelnemers een leuke en leerzame tijd te bezorgen. We maken bijvoorbeeld gebruik van scansystemen om snel en nauwkeurig deelnemers te registreren en handling te verminderen. 

Daarnaast kiezen we voor een ‘early adopter’ rol binnen Deloitte Europa, waarin we als één van de eerste member firms meegaan in de ontwikkelingen in de US en binnen het Global team.

Sfeerimpressie Audit Experience 2016

De eerste ronde is inmiddels achter de rug en de tweede ronde staat voor de deur. Benieuwd hoe het er op de audit experience aan toegaat? Bekijk onderstaande video voor een impressie en reactie van deelnemers.

Jurrian Lukkien

GSC Talent

Jurrian Lukkien werkt sinds 2005 in het learning werkveld, o.a. als trainer, ontwikkelaar en projectmanager. Momenteel is hij als programmamanager Learning verantwoordelijk voor de Pre-Manager Journey en de Audit Experience.

The road to Deloitte

  • Bob Holland
  • 12 augustus 2016
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven