Deloitte cycling - Sponsoractie Tour for life

  • Dennis Bouten
  • 18 december 2012

Tour for Life
Tour for Life is een 8-daagse wielertocht van de Italiaanse Alpen naar de Cauberg in Nederland. Iedere dag staat een nieuwe bijzondere etappe te wachten, van gemiddeld zo’n 160 kilometer. Elke ploeg haalt minstens € 15.000 aan sponsorgeld op voor Artsen Zonder Grenzen, waarmee zij onder andere spoedoperaties uitvoeren en behandelen mensen met tuberculose en malaria. Als tegenprestatie gaat ieder teamlid van 1 tot en met 8 september 2013 maar liefst 1.250 kilometer fietsen, waarbij 20.000 hoogtemeters overwonnen moeten worden. Met cols als Alpe d’Huez, Glandon, Croix de Fer, Madeleine en Grand Ballon!

Deloitte Cycling
Deloitte Cycling Team heeft zich met vertegenwoordigers van 6 kantoren en alle disciplines ingeschreven voor dit evenement. Momenteel hebben 14 Deloitters (Chris Kinders, Thijs van Aubel, Corné Kimenai, Maaike Schakenbos, Jeroen Hobo, Steven Pranger, Sjors van Eerten, Tjeerd van den Bergen, Rene van Gassen, Bjorn Veenhof, Stijn de Bruijn, Maartje Koeken, Joris Galle en ikzelf) zich al ingeschreven voor dit geweldige evenement en zitten beide teams op enkele plaatsen na al helemaal vol. Samen gaan wij As One de uitdaging aan om het benodigde sponsorgeld bijeen te krijgen.

Voorbereidingen
Twee weken geleden hebben we onze eerste bijeenkomst gehad op kantoor Rotterdam. Hoewel in de meeste van mijn medefietsers voorheen nog niet kende, hadden we allemaal het idee om van dit evenement een groot succes te maken. Na kort kennis gemaakt te hebben, was het tijd om de voortgang van onze wijnactie te inventariseren. Deze actie begint inmiddels aardig te lopen, en de eerste pallets wijn zijn al besteld. Echter is het verkopen van wijn niet voldoende om het benodigde sponsorgeld bijeen te krijgen. Daarom hebben we gebrainstormd om andere ideeën op te doen, zoals het zoeken van shirtsponsors, het benaderen van de Deloitte Fair Chance Foundation, het organiseren van een veiling en het geven van een feest. In het voorjaar zullen we ook samen verschillende toertochten gaan rijden, om ons optimaal voor te bereiden op ons gezamenlijk avontuur. Hierover later meer in een van mijn volgende blogs.

Sponsoring
Mocht je ons op basis van het bovenstaande willen sponsoren, dan kan natuurlijk! (Ja, ik maak van deze gelegenheid direct gebruik om onze actie onder jullie aandacht te brengen. Bij Deloitte zijn we immers allemaal ondernemend.) Om jou als sponsor over de streep te trekken, hebben wij een hele bijzondere wijnactie. Wijn Spijs Specialist Michael Daals (meest talentvolle sommelier in 2010) heeft een topwijn uitgezocht, die wij jou mogen aanbieden tegen een mooie prijs voor het goede doel. Wij bieden een doos met zes flessen wijn aan voor € 49,95. Voor deze prijs heb je niet alleen heerlijke wijn, maar sponsor je tegelijkertijd Artsen zonder Grenzen en Deloitte Cycling Team! Mocht je hier interesse in hebben, stuur mij even een mailtje en ik zal ervoor zorgen dat de wijn bij je bezorgd wordt.

Wil je ons wel sponsoren maar hoef je geen wijn? Wij zijn natuurlijk blij met alle giften, hoe groot of klein ook. Je kunt je gift rechtstreeks overmaken via de website www.tourforlife.nl. Via de optie ‘word sponsor’ kun je jouw sponsoring aan Deloitte Cycling Team overmaken. Help jij Artsen zonder Grenzen en het Deloitte Cycling Team?

Ik zal jullie op de hoogte houden van onze voorbereidingen!
 

Dennis Bouten

Staff

Dennis is in september 2012 begonnen bij Deloitte Breda, waar hij werkzaam is voor de nationale markt. Hiervoor heeft hij bij Deloitte gewerkt als ‘Ideale Bijbaner’ en schreef hij hier zijn scriptie. Daarnaast is hij in 2012 begonnen met zijn opleiding tot registeraccountant aan de Universiteit van Tilburg.

Begrip tolerantie krijgt handen en voeten

  • Deloitte Nederland
  • 14 december 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven