Deloitte Digital mét een inspirerende werkomgeving

  • Arnold van der Drift
  • 20 oktober 2014

Op 14 november is het zo ver: dan verhuist Deloitte Consulting van Amstelveen naar een nieuw kantoor op de Amsterdamse Zuidas. Lange tijd werden wij door middel van mailtjes op de hoogte gehouden van de vorderingen aan het nieuwe kantoorpand. De frequente communicatie zorgde er al een jaar voor dat ik goed op de hoogte werd gehouden.

Vorige week hebben wij als Deloitte Digital een korte rondleiding door het gebouw gehad. Eindelijk konden we onze nieuwe werkplek bezichtigen. Het gebouw was nagenoeg af, de puntjes werden op de i gezet. Tijdens de rondleiding kregen wij een behoorlijk goed beeld van onze toekomstige werkomgeving.

Voor de consultants zijn er flexplekken ingericht op een aantal verdiepingen. Zoals het hoort bij flexplekken, ontstaan er altijd hoekjes met groepjes. Zo heeft Deloitte Digital haar ‘eigen’ hoekje waar wij  een persoonlijke touch mogen toevoegen aan de omgeving. De locatie is ideaal gelegen naast de overloop, wat tevens als groot werkbalkon beschouwd kan worden. Hier komt een mooi scherm, een borrellocatie en er komen werkplekken.

Met Deloitte Digital bieden wij een end-to-end service aan onze opdrachtgevers. Het totale scala aan business, techniek en creative biedt de mogelijkheid onze klanten nog beter van dienst te zijn en hen volledig te kunnen ondersteunen rondom Digital vraagstukken. Om deze combinatie van facetten goed te kunnen faciliteren, werd gezocht naar een studiobeleving. In het nieuwe kantoor op de Zuidas kan deze ‘studio’ worden gevonden op de vierde verdieping. Hier kunnen wij elkaar ontmoeten en kunnen wij zorgen voor interactie tussen de disciplines waarmee wij onze opdrachten nóg beter uit kunnen voeren. 

De studiobeleving die Deloitte Digital in deze hoek van het kantoor gaat realiseren is geen doel op zich, het creëert de randvoorwaarden om succesvol te zijn, als het gaat om faciliteren van passie voor het product dat wij voor onze opdrachtgevers willen maken. Sinds ik voor Deloitte werk, merk ik dat er veel ruimte is om eigen initiatieven te ontplooien. Samen met collega’s werken aan projecten en het uitwerken van initiatieven zal in de toekomst nog beter worden gefaciliteerd door het beschikbaar maken van deze ruimte als studio.

In de titel van de blog spreek ik over een inspirerende werkomgeving. Ik denk dat een inspirerende werkomgeving weinig zegt over de aankleding van een kantoor. In een inspirerende werkomgeving, in dit geval de studio, moet het draaien om het individu of de groep. Juist zij moet de ruimte hebben creatief te zijn, boven zichzelf uit te stijgen en te kunnen knallen voor dat wat zij creëert. Door het realiseren van een studio in het nieuwe kantoor krijgen wij een plek waar wij samen met onze opdrachtgevers inspiratie kunnen vinden en waar wij kunnen werken aan hun digitale business

Mijn doel en verwachting is dat ik een app, idee of webapp kan realiseren voor een opdrachtgever die van tevoren vastgestelde doelen overtreft en dat er een waarde kan worden geleverd die de verwachtingen overstijgt.

Deloitte Digital gaat plaatsnemen in het nieuwe, grotere kantoor. Hierbij horen ook nieuwe collega’s. Wil jij die collega zijn? Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt.

Arnold van der Drift

Business Analyst

Na zijn studie Informatica is Arnold bij Deloitte Consulting gestart. Geboren en getogen in Groningen. Nu verhuisd naar de randstad. Altijd bereid te helpen. Volgt een cursus Braziliaans Portugees tijdens het autorijden. Je kan mij ’s nachts wakker maken om te snowboarden. Kijkt graag naar Top Gear, House MD en Sherlock (BBC). Favoriete quote: “Out of the box is where I live.”

Damloop – Geen tunnelvisie maar holistische architectuur

  • Ronald van Etten
  • 08 oktober 2014
Naar boven