Deloitte: een garantie voor een carrière vol uitdagingen

  • Nick Denee
  • 30 september 2013

Drie jaar geleden startte ik mijn carrière bij Deloitte als assistent accountant op de audit afdeling van kantoor Rotterdam. Een lastige keuze als je het mij vraagt. Ik kwam net van het VWO, was 19 jaar oud, maar nam de sprong in het diepe. Om het verhaal compleet te maken ben ik in de eerste maand van mijn ‘nieuwe leven’ verhuisd van het gezellige Brabant naar de Randstad om hier op mezelf te gaan wonen, ingrijpende veranderingen alom.

Zoals een Griekse filosoof ooit zei: ”Niets duurt voort behalve verandering” (Heraclitus 540 v.C. – 480 v.C.), zijn ook aan de veranderingen aan het begin van mijn carrière tot op de dag van vandaag geen eind gekomen. Deloitte biedt mij de kans om naast mijn werkzaamheden in de accountancy een tweetal neventaken te vervullen. Zo is op mijn afdeling sprake van een vaktechnisch team, waar ik sinds 2012 bij betrokken ben. Dit team houdt zich bezig met het waarborgen van de vaktechnische aspecten en dossiervastleggingen. Daarbij ben ik betrokken bij de commerciële zaken op onze afdeling, een zeer uitdagende en tevens leerzame taak. Op deze manier kom ik aanraking met potentiële cliënten en krijg ik de kans mijn sales werkzaamheden bij mijn vorige werkgever (een kledingwinkel) naar een geheel nieuw niveau te tillen.

In de laatste drie jaar zijn ook mijn werkzaamheden gedurende de controles veranderd. Van een debiteurencontrole in het eerste jaar, tot meer uitdagende controlewerkzaamheden op omzet en onderhanden werk in het tweede jaar, naar aansturing van nieuwe collega’s in het derde jaar.

Veranderingen binnen Deloitte zie je bijna wekelijks terug wanneer je met een ander team bij een andere cliënt zit. Mijn klantenpakket varieert van bouwondernemingen tot handelsondernemingen en zelfs pensioenuitvoerders.

Ondanks al deze ontwikkelingen in mijn carrière blijft er nog veel te leren binnen Deloitte, want als accountant ben je nooit uitgeleerd!

Nick Denee

Senior Assistent - Accountancy

Nick Denee is 22 jaar oud en sinds september 2010 werkzaam voor Deloitte in de Accountancy. Naast zijn werk studeert hij aan Nyenrode waar hij eind 2014 zijn bachelor in Accountancy zal behalen. Als senior assistent begeleidt hij nieuwe collega’s en draagt hij zorg voor de uitvoering van diverse controlewerkzaamheden bij cliënten in verschillende sectoren.

Consulting in Nieuw-Zeeland

  • Jurre Laddé
  • 26 september 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven