Deloitte & Facebook – Vind ik leuk.

  • Geertje van Keulen
  • 23 augustus 2011

Momenteel bevinden we ons in het Facebook tijdperk. Er wordt 24/7 met veel plezier gedeeld. Facebook blijft dan ook non-stop groeien. Gisteren versloeg Facebook zelfs de bezoekers aantallen van het concurrerende Hyves.

Ook het bedrijfsleven kan niet meer om Facebook als marketingplatform heen. Deloitte is zich hier van bewust. Al een geruime tijd zetten we succesvol in op verschillende social media platformen. Zowel ten behoeve van onze brand marketing als van onze recruitment activiteiten.

Contact met de doelgroepen, transparantie over wat er in de organisatie leeft en interactie met het werkgeversmerk Deloitte zijn daarin de belangrijke pijlers. Er wordt hierbij voortdurend naar interactie gezocht. Op de wervingssite, werkenbijdeloitte.nl, werd dit al tot uiting gebracht door verdergaande integratie van social media. Op het belangrijkste sociale medium Facebook heeft Deloitte nu verdergaande stappen gezet:

Vanmiddag is de vernieuwde versie van onze Facebook pagina online gegaan. De makers zijn hierbij door gegaan, waar andere stopten. Zo heeft Deloitte de Facebook pagina uitgebreid met:
Mobypicture integratie
Social vraag en antwoord
User Generated campagnes
Live video
YouTube integratie
 

Deloitte maakt met deze onderdelen maximaal gebruik van de mogelijkheden om de interactie aan te gaan en geïnteresseerden op de hoogte te houden van wat er zich op onze werkvloer afspeelt. De Facebook pagina van Werken bij Deloitte is met deze functionaliteiten momenteel een van de meest uitgebreide in Nederland.
 

Vind ik leuk. 
 

Lees ook het bericht van Netwerven bouwer van onze nieuwe Facebook pagina: 'Een nieuw “Facebookpareltje” voor Deloitte'.
 

 

Geertje van Keulen

Werkstudent Online Marketing

Maakt (werken bij) Deloitte online zichtbaar als werkstudente in het Online Marketing Team | Start in september met de master Communicatie, Beleid en Management aan de Universiteit Utrecht | Stimuleert sociaal ondernemerschap bij Utrecht SIFE

Werken als consultant bij Deloitte en topsport bedrijven ligt dicht bij elkaar

  • Erik Van Vreumingen
  • 22 augustus 2011
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven