Deloitte hoofdsponsor Nederlandse Studenten Golf Vereniging en Student Open

  • Deloitte Nederland
  • 02 mei 2011
Deloitte

Deloitte is vanaf vandaag hoofdsponsor van de Nederlandse Studenten Golf Vereniging (NSGV) en het Student Open. Vorig jaar stapte Deloitte al in de golfsport door ‘official partner’ te worden van de drie grootste internationale golftoernooien in Nederland, namelijk het Deloitte Ladies Open, het Van Lanschot Senior Open en het KLM Open en door hoofdsponsor te worden van de Nederlandse Golf Federatie. Met dit hoofsponsorschap zet Deloitte haar volgende stap in de golfsport.

De golfsport heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt, ook onder studenten wordt de golfsport steeds populairder. Dat Deloitte nu hoofdsponsor wordt van de NSGV past dan ook uitstekend bij de andere sponsorinitiatieven. Jeroen Huizer, eventmanager employer branding bij Deloitte zegt: “Studenten zijn de toekomstige werknemers van Deloitte. Deze sponsoring is voor onze recruiters de ideale gelegenheid om op een informele manier in contact te komen met talent. Daarnaast is golf een uitdagende en complexe sport, die bepaalde vaardigheden, kennis en mentaliteit vergt en die past bij wie Deloitte is en wil zijn. Diezelfde eigenschappen zoeken we ook in ons toekomstig talent.’’

Deloitte wordt de komende twee jaar hoofdsponsor van de NSGV. Naast enkele lokale clubkampioenschappen is Deloitte hiermee hoofdsponsor van het Student Open, dat van 9 t/m 11 augustus plaatsvindt in Purmerend. Dit officieel erkende Nationaal Studenten Kampioenschap is hét evenement voor golfend en studerend Nederland en kent circa 150 studenten deelnemers.

De in 2008 opgerichte NSGV, aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie, is de overkoepelende organisatie voor diverse onafhankelijke studentengolfverenigingen. De vereniging heeft als doel om het studentengolf in Nederland te stimuleren. Je vindt deze in de grotere studentensteden van Nederland: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Samen tellen zij meer dan 1200 leden, onder wie voornamelijk universitair talent.

Deloitte Nederland

Consulting fabeltjes

  • Ida Sanders
  • 28 april 2011
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven