Deloitte in top 10 populairste werkgevers 2018

  • Deloitte Nederland
  • 24 december 2018
Deloitte

Deloitte klimt naar de top 10 populairste werkgevers als het gaat om carrièremogelijkheden voor studenten en starters. Vorig jaar stond Deloitte op een twaalfde positie. Binnen de branche Audit & Advisory blijft Deloitte de onbetwiste nummer één. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek First Employers dat Jobnet onlangs opnieuw hield onder studenten en starters.

Het onderzoek van First Employers werd dit jaar voor de zevende keer uitgevoerd. De branches die het meest interessant worden bestempeld door de respondenten zijn technology en fast moving consumer goods (FMCG), ook ziet bijna de helft van de starters werken bij een startup wel zitten.

Jikke van den Bergh (Recruitment Manager) en Eric Houwen (Head of Talent Acquisition) namen de prijs in ontvangst.

First Employers is een volledig digitaal uitgevoerd onderzoek waar circa 1450 studenten (vanaf een jaar vóór afstuderen) en young professionals (t/m 5 jaar werkervaring) op WO, HBO en MBO-niveau aan hebben deelgenomen. Om de betrouwbaarheid van het onderzoek te kunnen garanderen, zijn de gepresenteerde rankings resultaat van een gewogen gemiddelde van 2018 en 2017. De rankings zijn herwogen naar de werkelijke samenstelling van de doelgroep in Nederland. Daartoe is gebruik gemaakt van de meest recente gegevens van het CBS.

Deloitte Nederland

Een dag in het leven van Friso Nilting

  • Friso Nilting
  • 21 december 2018
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven