Deloitte is van de Big Four-kantoren de populairste werkgever onder studenten

  • Deloitte Nederland
  • 02 juli 2018
Deloitte

Door ruim 20.000 studenten van 33 universiteiten en 117 verschillende studierichtingen is Deloitte verkozen tot de aantrekkelijkste werkgever van de Big Four in Nederland. Daarnaast is Deloitte de snelste stijger als het gaat om populariteit bij STEM-studenten. Dit zijn studenten met een studieachtergrond in Science, Technology, Engineering of Mathematics. Dat blijkt uit een ranglijst van onderzoeksbureau Universum.

Universum doet jaarlijks onderzoek naar de meest gewilde werkgevers onder studenten. Werkgevers worden beoordeeld op reputatie en imago, mensen en cultuur, vergoeding en groeimogelijkheden en kenmerken van het werk.

“Wij zijn erg blij met het behalen van de nummer 1 positie binnen onze beroepsgroep. De afgelopen jaren hebben we veel ingezet op digital en disruption en dit lijkt aan te slaan bij de generatie afstudeerders. Daarnaast is de ambiance bij ons op de werkvloer er een waar jonge innovatieve mensen zich thuis lijken te voelen. Onze werksfeer is informeel maar tegelijkertijd ook professioneel en performance driven. Daarbij zijn we er trots op dat we een van de grootste opleidingsinstituten zijn waar men kan leren werken en door kan stomen naar het bedrijfsleven. Het is een geweldige plek die we mogen innemen in de maatschappij”, aldus Sander Nieuwenhuizen, Talent partner bij Deloitte.

Snelste stijger onder STEM-talent

“Door de opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën veranderen ook traditionele vakken. Dit zal de komende jaren alleen nog maar toenemen en daarom heeft in 2020 ten minste 25% van het talent dat we aannemen een STEM-achtergrond. Daarom is het fantastisch dat we snelste stijger zijn. Dit is mede te danken aan ons werk op en rond de campussen maar ook aan hoe we ons bijvoorbeeld inzetten voor de Solar Challenge en hoe we in Eindhoven een van de mede-oprichters zijn van de Singularity University”, vult Nieuwenhuizen aan.

Deloitte Nederland

Werken als Manager MKB Accountancy & Advies

  • Linda Kole - Scheenaard
  • 12 juni 2018
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven