Deloitte Ladies & Golf

  • Deloitte Nederland
  • 20 mei 2014
Deloitte

Aan het einde van deze week, namelijk op 23, 24 & 25 mei, zal weer het “Deloitte Ladies Open” plaatsvinden op de exclusieve golfbaan “The International” in Amsterdam.

Tijdens de kick-off van het event afgelopen donderdag stond ‘de Zuidas’ volledig in het teken van ‘Urban golf’. BN’ers zoals Jack van Gelder, Toine van Peterstraten en Frits Sissing, bestuurders van Deloitte, ABN AMRO en KLM en executives van Zuidas-bedrijven speelden samen met onze golfambassadrice Christel Boeljon vier holes dwars door de Zuidas.

Gezien het feit dat het gaat om het Deloitte Ladies Open waren we benieuwd of golf ook een sport is die door vrouwelijke Deloitters gespeeld wordt. Loes Bierenbroodspot, partner Audit, gaf aan dat zij golfles is gaan nemen toen Deloitte Golf ging sponsoren. Van te voren had zij echter nooit verwacht dit zo’n leuke sport te vinden. Inmiddels speelt Loes al drie jaar. Haar favoriete golfbanen zijn ‘Spaarnwoude’, omdat deze baan dicht bij haar huis ligt en ‘The International’ omdat het ‘een uitdagende baan met een geweldig clubhuis is’. Op de vraag: Wie neem je mee naar DLO14 gaf Loes aan dat haar team twee bijeenkomsten organiseert op 23 mei: een masterclass voor ladies en een event met de financiële club. Gezamenlijk zullen zij na afloop van de bijeenkomsten naar het golf gaan kijken.


 

 

 

 

 

 

 

 


Links op de foto: Loes Bierenbroodspot.

Ook Milja Bormann- Bakker, partner Indirect Tax, zal samen met haar echtgenoot en klanten naar het toernooi toekomen. Inmiddels golft zij al 7 jaar waarvan de laatste 2 jaar minder actief door de geboorte van haar zoontje. In Nederland speelt Milja onder andere ook graag in Spaarnwoude omdat dit een openbare baan is die goed te bereiken is. Daarnaast speelt zij ook graag in Oostenrijk waar zij een tweede huis heeft. Dit jaar zal in ieder geval voor de twintigste keer het Deloitte Ladies Open op Nederlandse bodem worden gespeeld en wij hebben er al veel zin in!Voor wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws over het Deloitte Ladies Open:
Ga naar de facebook pagina van het Deloitte Ladies Open of volg @DeloitteGolf op Twitter. Hier word je dagelijks op de hoogte gehouden met onder andere nieuwsberichten en nieuwe foto's.

Deloitte Nederland

Van Inhousedag tot Business Analyst

  • Thijn Schippers
  • 16 mei 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven