Deloitte Ladies Open

  • Ronald Frins
  • 07 juni 2012

Deloitte is een van de sponsoren van de golfsport in Nederland. Zo zijn wij onder andere titelsponsor van het Deloitte Ladies Open, het jaarlijkse golftoernooi voor de beste dames professionals van Europa.  Rondom dit toernooi zijn ook diverse (zakelijke) activiteiten georganiseerd, waaronder een seminar voor golfbaaneigenaren en penningmeesters van golfverenigingen. 

Dit is natuurlijk een geweldige gelegenheid om zaken en plezier te combineren. In de ochtenduren vond het seminar plaats, waarin ik de aanwezigen een en ander mocht uitleggen over de fiscale aandachtspunten bij de exploitatie van een golfbaan. Zo hebben we bijvoorbeeld gesproken over de waardering van renteloze leningen in de vennootschapsbelasting, de toepassing van het 6%-tarief in de btw en de mogelijke wijzigingen van de onbelaste reiskostenvergoedingen per 2013.

Hoewel ik zelf werkzaam ben binnen de afdeling Business Tax en in mijn dagelijkse werk vooral te maken krijg met vennootschapsbelasting, is het erg belangrijk om voldoende basiskennis te hebben van andere belastinggebieden. Op deze manier heb je immers ook een signaleringsfunctie en kun je specifieke vragen doorverwijzen naar collega’s die gespecialiseerd zijn in dit gebied. 

Na afloop van het seminar was er gelukkig nog even tijd over om te gaan kijken naar de prestaties van de dames op de golfbaan. Zo ben ik een aantal holes meegelopen met Christel Boeljon, nummer één golfster van Nederland. Zoals je ook kunt zien op de foto, was ik zeker niet de enige.

Daarnaast brengt het ook nog andere voordelen met zich mee om golf ambassadeur te zijn binnen Deloitte. Om collega’s te inspireren en enthousiasmeren om te beginnen met golfen, zijn er onlangs een aantal golfsetjes verspreid op de diverse Deloitte kantoren.

Ik heb gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om een mini golfbaantje in mijn kamer aan te leggen. Niet alleen leuk om af en toe snel een wedstrijdje te doen met collega’s, maar het zorgt ook voor een stukje ontspanning tijdens de doorgaans drukke werkdagen.

Ronald Frins

Junior Manager

Ronald is werkzaam bij Deloitte op de afdeling Business Tax in Eindhoven.

Junior Manager Milestone

  • Marie-Cécile Kathmann
  • 06 juni 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven