''Deloitte Legal wordt serieuze speler''

  • Deloitte Nederland
  • 22 april 2014
Deloitte

Er is in een paar jaar tijd veel veranderd en inmiddels is Deloitte Legal een zeer serieuze speler. Lees hier meer over Deloitte Legal.

Begin dit jaar is er onder leiding van Frans Stibbe (voormalig advocaat en managing partner van DLA Piper, 3e van links) de nieuwe tak Deloitte Legal opgericht. Deloitte Legal wil zich binnen afzienbare tijd neer zetten als een klantgeoriënteerde, kundige en efficiënte juridische dienstverlener. ‘Met een geïntegreerde aanpak zullen we sterk onderscheidend vermogen hebben ten opzichte van andere juridische dienstverleners,’ aldus Stibbe.

Concreet betekent die geïntegreerde aanpak dat de juristen nauw zullen samenwerken met de accountants, consultants en fiscalisten van Deloitte, aldus Stibbe. “Heel anders dan bij advocatenkantoren. Ook daar wordt gewerkt in teams, maar je zit er toch voornamelijk aan tafel met andere juristen. Bij ons werk je samen met heel andere disciplines. Wij denken dat dat voor veel juristen een heel aantrekkelijke propositie is.”

Deloitte Legal zal dienstverlening aanbieden op het gebied van corporate M&A, Commercial (contracten), Regulatory & Compliance (dienstverlening op de door toezichthouders gereguleerde markten), IP/IT en employment & pensions (arbeidsrecht). “Later gaan we mogelijk ook aan de slag op andere rechtsgebieden, dat hangt ook af van de vraag van onze cliënten.”

Op dit moment zijn de volgende personen aangetrokken voor de nieuwe praktijk: Frans Stibbe: als managing partner, Kris Ruijters van Boekel De Néree gaat aan de slag als partner M&A en voormalig notaris Michiel Lampe van Van Heeswijk Notarissen en daarvoor AKD zal de corporate praktijk van Deloitte Legal gaan voeren.

De komende periode zal Deloitte nog in ieder geval tientallen juristen aannemen voor deze nieuwe Legal praktijk. Ben je geïnteresseerd in een baan binnen Deloitte Legal? Bekijk dan hier onze vacatures!

Deloitte Nederland

Werken en leren? Duaal studeren!

  • Henk Hoekstra
  • 18 april 2014
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven