Deloitte: legio mogelijkheden en kansen!

  • Joes van Berkel
  • 20 april 2017
Joes

Ik ben al weer zo’n zes jaar werkzaam bij Deloitte Risk Advisory binnen het Governance, Risk & Compliance team. Tijdens mijn periode als stagiair en werkstudent had ik al een goed beeld gekregen van de werkzaamheden binnen het team en Deloitte als internationaal consultancy bedrijf en eind 2011 ben ik als consultant in vaste dienst getreden. Lees meer over de mogelijkheden en kansen die ik gepakt heb de afgelopen jaren.

Ik heb destijds voor Deloitte gekozen, omdat een organisatie als Deloitte je de mogelijkheid biedt om veel bedrijven van binnen te zien en om verschillende markten te leren kennen. Een brede ervaring en sterke interne begeleiding en ontwikkeling maken het mogelijk om echt een impact te maken bij onze klanten. Ik heb Deloitte daarnaast altijd als een zeer prettige werkomgeving ervaren, waarbij een hoge mate van zelfstandigheid en pro-activiteit je ver kunnen brengen. Ik ervaar Deloitte als een platte organisatie, waarbij men professioneel kritisch is, alles bespreekbaar en iedereen zeer toegankelijk is.

Tijdens de afgelopen zes jaar ben ik bij vele klanten, in zowel de financiële als corporate sector, werkzaam geweest en heb ik als onderdeel van een team uiteenlopende vraagstukken op mogen lossen. De helft van de periode ben ik voor Deloitte in het buitenland werkzaam geweest op verschillende internationale projecten in Zwitserland, Duitsland, Denemarken en Schotland. Een fantastische tijd waarbij je een groot (internationaal) netwerk van collega’s opbouwt, internationale ervaring opdoet en bovenal op een leuke manier een andere stad leert kennen.

Je hebt je carrière in eigen hand en Deloitte biedt je tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo word je constant door de markt, klant en collega’s uitgedaagd en gemotiveerd in je werk. Je wordt ook in je carrière gecoacht en je hebt de mogelijkheid om leuke en relevante studies en trainingen te volgen. Dit is wel kenmerkend voor de organisatie Deloitte, waarbij jouw carrière al klaar ligt en waarbij je geleidelijk aan steeds meer verantwoordelijkheid krijgt. Een goede work-life-balance en op regelmatige basis mooie teamevents houden je ook sociaal scherp. Kortom, ik zit hier nog wel even.

Wil jij meer weten over Deloitte, de werkzaamheden binnen GRC of hoe ik tot mijn keuze ben gekomen? Neem dan gerust contact met me op!

Joes van Berkel

Junior Manager

Joes is in oktober 2010 bij Deloitte Governance, Risk & Compliance komen werken. Joes is begonnen als stagiair en heeft sindsdien met veel plezier bij Deloitte in verschillende teams gewerkt. Momenteel is Joes Junior Manager binnen het GRC team en richt zich op zowel Compliance als Governance vraagstukken binnen de bancaire en corporate sector.

De next step in jouw carrière, waar moet je op letten?

  • Elsemiek van Vendeloo
  • 18 april 2017
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven