Deloitte over Data

  • Deloitte Nederland
  • 22 november 2012
Deloitte

Reputatie & data
Organisaties leven in onzekere tijden. De financiële crisis is vooral een vertrouwenscrisis gebleken, waardoor leiders van organisaties op zoek zijn naar zekerheid en het terugwinnen van vertrouwen. 

Indien organisaties verkeerde beslissingen nemen – hetzij door verkeerde inzichten, hetzij door fraudes – dan wordt de reputatie van een onderneming geschaad.

Deloitte kan organisatie helpen om op basis van data inzicht te krijgen in hoe ze de financiële huishouding op orde kunnen brengen en hoe ze financial crime kunnen beteugelen. Dit alles om reputatieschade te voorkomen en het vertrouwen van uw stakeholders terug te winnen.

De komende weken plaatst Deloitte op Nu.nl artikelen die geschreven zijn door verschillende collega’s binnen Risk Services. Onderwerpen zoals cyber crime en data zullen de revu passseren.

Ook deel uitmaken van dit team?
Indien je ook graag wilt werken aan projecten binnen één van deze vakgebieden, bekijk dan  onze vacatures binnen de afdeling Risk Services. Wanneer je nog (bijna) geen werkervaring hebt dan kan je voor de vacatures kijken bij 'studenten'. Heb je meer dan twee jaar werkervaring dan kan je terecht bij: 'young professionals' en indien je meer dan 6 jaar werkervaring hebt dan kan je alle relevante vacatures vinden bij: 'professionals'.

Deloitte Nederland

Evaluatie Deloitte Accountancy Business Course – Waar twee werelden samenkomen

  • Remy Maarschalk
  • 19 november 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven