Deloitte Student Open 2012

  • Deloitte Nederland
  • 19 juli 2012
Deloitte

De derde editie van het Deloitte Student Open
Dit jaar werd voor de derde keer het Student Open georganiseerd. Dit keer vond dit 3-daags evenement plaats op het complex van BurgGolf Purmerend. Het Student Open wordt georganiseerd door de Nederlandse Studenten Golf Vereniging (NSGV), het overkoepelend orgaan van de verschillende studenten golfverenigingen (SGV’s) in Nederland. Van Amsterdam en Eindhoven tot Groningen en Nyenrode. De studenten kwamen letterlijk uit het gehele land. Sinds 2011 is Deloitte als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden.

Stichting Doe-Een-Wens
Aan het einde van de tweede ronde voor de topklasse en de ronde van de recreanten op zaterdag, was er een mogelijkheid voor de deelnemers om tegen betaling mee te doen aan een neary contest vanaf het terras. De inleg hiervan ging naar Stichting Doe-Een-Wens. Daarnaast vond er ten gunste van dezelfde stichting een loterij en een veiling plaats. Tijdens de veiling zijn er doeken geveild van drie verschillende kunstenaars. Hanneke Setz, Erik Zwezerijnen en Maya Wildevuur hebben deze werken volledig belangeloos aangeboden. De totale opbrengst, 1350 euro, gaat volledig naar de organisatie die wensen van zieke kinderen in vervulling laat gaan.

Op het prijzen podium
De mannelijke winnaar van het Nederlands Studenten kampioenschap, Pim Gebuis van RSGA Sweetspot, is enthousiast: “Ik heb het Deloitte Student Open ervaren als een erg leuk toernooi. Het is het enige toernooi waar topgolf gecombineerd kan worden met een studentikoos gezellig sfeertje. Ik ben hiervoor de organisatie, die op uitermate professionele wijze dit mooie toernooi heeft neergezet, uiterst dankbaar.” Pim speelde twee goede rondes en eindigde uiteindelijk op een toernooiscore van 1 onder par, de beste score ooit op het Student Open. Op de tweede plaats eindigde meervoudig winnaar en teamgenoot van Pim, Rogier Mol, en de top drie werd gecompleteerd door Jesper van Dijk.

Bij de dames kon Silke van Abswoude met gemak de nummers twee en drie van zich afhouden. Met een totaal score van +19 had ze 9 slagen voorsprong op Boudewien Westra en Marloes Blaauw, die respectievelijk als tweede en derde eindigden. De uiteindelijke winnaar van het Nederlands Studenten Kampioenschap, gespeeld in teamverband, is gewonnen door RSGA Sweetspot uit Rotterdam. Niet vreemd, aangezien de volledige top drie van de individuele topklasse bij de mannen uit Rotterdammers bestond.

De volledige uitslag en alle prijswinnaars zijn te vinden op de website van het Deloitte Student Open 2012, www.studentopen.nl.

 

Deloitte Nederland

Deloitters langs de sport meetlat

  • Deloitte Nederland
  • 17 juli 2012
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven