Deloitte Summer Cyber Academy, iets voor jou?

  • Deloitte Nederland
  • 17 april 2014
Deloitte

Net afgestudeerd? Deloitte biedt jou de mogelijkheid om een vliegende start te maken met jouw carrière in Cyber Security. In augustus kun je gedurende een maand tijd vier verschillende praktijktrainingen gaan volgen, waaronder Hacking en CISSP certificering. Onze ervaren professionals laten je het vak in korte tijd van binnen én buiten zien. Download hier de flyer met daarin aanvullende (contact)informatie en het programma!

CyberLympics 2011, 2012 én 2013
Deloitte heeft ruime ervaring op het gebied van het adviseren en beoordelen van de informatiebeveiliging binnen overheden en het bedrijfsleven. Ons team bestaat uit meer dan 30 specialisten die ''ethical hacking'' als hun grote passie omschrijven. Deze kennis, ervaring en passie is wederom bevestigd bij de recente finale van de Global Cyberlympics. Het team van Deloitte Nederland heeft hier voor de derde keer de hoofdprijs in de wacht gesleept in een wedstrijd die bestond uit zowel offensieve als defensieve security uitdagingen.

Enthousiast geworden?
Ben je al enthousiast geworden? Je kunt via onze website online solliciteren. Als je goed binnen ons team past, dan nodigen wij je graag uit om een aantal stappen te doorlopen. Na het succesvol doorlopen van dit proces kun je meteen aan de slag!

Deloitte Nederland

Mijn carrière gelanceerd!

  • Emiel de Jong
  • 16 april 2014
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven