Deloitte Tax in the snow

  • Roel Vermeulen
  • 03 maart 2011

Onlangs ben ik met een groep van 10 collega’s een lang weekend op skivakantie naar Tirol geweest. Sommige mensen die ik ken zouden hier niet aan moeten denken. Die brengen hun vrije tijd liever niet met collega’s door. Als je geen leuke collega’s hebt, kan ik mij voorstellen dat je hier zo over denkt. Op de afdeling Business Tax in Den Haag werk ik echter in een team waar mensen onderling goed met elkaar kunnen opschieten. Dit is onder andere het gevolg van het feit dat Deloitte veel aandacht en energie besteedt aan teambuilding. Zo wordt er bijvoorbeeld wekelijks een afdelingsborrel georganiseerd en is er regelmatig budget voor een leuke activiteit. Mede als gevolg hiervan zoeken collega’s elkaar ook buiten werktijd op om met elkaar te gaan stappen, een hapje te eten en dus ook samen op vakantie te gaan.

Als je met collega’s op vakantie gaat dan leer je ze op een heel andere manier kennen. Tijdens een autorit van 8 uur ontkom je er namelijk niet aan om ook over andere dingen dan werk te praten. Ook op en naast de piste, eventueel onder het genot van een klein drankje, is er volop gelegenheid om andere dingen dan de fusiefaciliteiten, fiscale eenheden en de deelnemingsvrijstelling te bespreken. Overigens hadden we dit jaar bijzonder veel geluk met het weer. Met 12 graden boven nul afdalen van de Zugspitze is beslist geen straf en dankzij een aantal nuttige uitvindingen zoals het sneeuwkanon bleek de kwaliteit van de piste nog voldoende om er hierover te schrijven.

Na zo een uitstapje ga je weer met veel plezier aan het werk en … aan de slag om de volgende activiteit te plannen.

Roel Vermeulen

Analyst Deloitte Tax

Roel Vermeulen werkt voor Deloitte Belastingadviseurs (Business Tax) in Den Haag en is daarnaast ook actief lid van het stedenteam Tax van Den Haag.

Innovatie en inspiratie

  • Deloitte Nederland
  • 01 maart 2011
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven