Deloitte Tax Recruitment evenement: Meet your client – op bezoek bij SBS!

  • Deloitte Nederland
  • 26 maart 2012
Deloitte

Op 8 maart verwelkomde Deloitte voor een inhouse dag een groep van 20 studenten van de fiscaal juridische studievereniging van Amsterdam, Porta Adriani. Dit keer vond de inhouse dag niet alleen op het kantoor van Deloitte in Amsterdam plaats, maar  de studenten gingen ook daadwerkelijk ‘het veld’ in tijdens een bezoek bij één van de TMT klanten van Deloitte, SBS!

De middag werd gestart met het inbellen van de klant. Joris Mulder, voorheen werkzaam bij Deloitte en tegenwoordig Tax manager van SBS, belde in met de vraag hoe de winnaar van het nieuwe SBS programma “The winner is” belast dient te worden.

De studenten gingen direct in groepjes aan de slag om met behulp van een binder met informatie tot een zo goed mogelijk antwoord te komen. Vervolgens zijn de studenten en een aantal Deloitters van het stedenteam Amsterdam per bus vertrokken naar het kantoor van SBS om aldaar door middel van pitches van de verschillende groepjes de klant te adviseren. 

Uiteraard mocht een rondleiding door de studio’s van SBS niet ontbreken en we hebben zelfs een Hart van Nederland Taxeditie opgenomen.

Tijdens de afsluitende borrel en het diner in De Kroon was het voltallige stedenteam van Amsterdam aanwezig, zodat er voldoende gelegenheid was voor de studenten om al hun vragen over het werken bij Deloitte beantwoord te krijgen.

 

 

Ik denk dat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagde recruitment dag!

Femke Hensens

Analyst bij cross border Tax in het TMT team te Amsterdam

Deloitte Nederland

New Hire Week: gechallenged worden om jezelf te leren kennen

  • Erik Hegeman
  • 22 maart 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven