Deloitte Technology Traineeship van start: Laatste kans om te solliciteren!

 • Joep Dekkers
 • 19 mei 2017
Joep

Eind 2016 ben ik gevraagd of ik interesse had om Coördinator te worden van het eerste Deloitte Technology Traineeship voor Tax & Legal, Consulting en Risk. Ik hoefde eigenlijk niet lang na te denken of ik zou reageren. Ik ben zelf nu 10 jaar werkzaam bij Deloitte en ik vind het ontzettend leuk om een jonge, enthousiaste en getalenteerde groep young professionals te begeleiden bij de start van hun carrière. Daarnaast was het voor mij persoonlijk ook een hele mooie kans om de andere functions beter te leren kennen en de samenwerking te verbeteren. 

Wat is de aanleiding om het initiatief op te starten? 

Onder invloed van technologische ontwikkelingen verandert de wereld ontzettend snel. Deloitte verandert mee en wij geven vorm aan deze veranderingen bij onze klanten. Wist jij bijvoorbeeld dat Deloitte de beste hackers ter wereld in dienst heeft, prijzen heeft gewonnen op het gebied van data visualisatie, expert is in IT transformatie en IT strategie projecten? Daarnaast merken we een groeiende behoefte aan IT/Technology profielen binnen Tax & Legal, Consulting en Risk met tegelijkertijd een schaarste aan deze profielen op de arbeidsmarkt. Ook hebben we binnen de verschillende functies positieve ervaringen met een roulatieprogramma voor young professionals met positieve impact op de ontwikkeling en kwaliteit van de deelnemers. Nu willen wij met het Technology Traineeship een programma neerzetten waarmee wij young technology professionals snel kunnen laten ontwikkelen binnen de verschillende service lines van Deloitte.

Wat is dan het Technology Traineeship? 

Het is een initiatief uit de Deloitte 2020 strategie om hoge kwaliteit STEM profielen te laten instromen, onze cross functie samenwerking te stimuleren en ‘ premier career destination’ te worden voor starters. De profielen waar we op ons richten zijn:

 • Business & IT Consultants die de bedrijfsprocessen van klanten weten te verbeteren en met behulp van IT en hierbij voor de vertaling/afstemming zorgen
 • Engineers / Specialisten / Developers die (technische) oplossing ontwerp en ontwikkeld en hierbij de nieuwste technologieën voor inzet
 • Data Analisten, de analytische denkers die ontzettend goed overweg kunnen met data en hieruit inzichten weten te halen. 

Wat gaan de uiteindelijke deelnemers aan het technology traineership doen?

Het Deloitte Technology Traineeship biedt young professionals de kans om zichzelf in de verschillende teams binnen hun eigen profiel te ontwikkelen tot een specialist met kennis van de brede dienstverlening van Deloitte. Zij leren deze teams tijdens 3 perioden van 8 maanden goed kennen. Zo kunnen zij experimenteren met wat goed bij hen past zodat zij na 2 jaar weten welk team hún team moet worden.

"Jij bent regisseur van jouw eigen carrière. Jij bepaalt straks in welke teams je gaat werken en je krijgt een persoonlijke coach toegewezen.”

Waarom zou je als young professional willen deelnemen?

 • Jij bent regisseur van jouw eigen carrière; In overleg met de Traineeship Coördinator bepaal je in welke teams jij gaat werken;
 • Samen met de andere Technology Trainees doorloop je een specifiek trainingsprogramma en werk je aan een Business Challenge voor het management van Deloitte waarin je jouw innovatieve ideeën kunt realiseren;
 • Werken bij Deloitte betekent: ‘Work hard, play hard’. Naast het werken aan uitdagende opdrachten is er volop aandacht voor teaming en fun;
 • Per periode krijg je een persoonlijke coach toegewezen waarmee jij je leerdoelen en ontwikkelplan samenstelt.

Mocht je nog interesse hebben? 

Het Deloitte Technology Traineeship is dé kans voor jou om kennis te maken met de verschillende specialisaties binnen Deloitte in jouw vakgebied. Alleen deze week kun jij je nog aanmelden. Solliciteer nu.

Joep Dekkers

Analytics & Information Management bij Deloitte Consulting

Joep is een Senior Manager binnen de afdeling Analytics & Informatiemanagement van Deloitte Consulting. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in management consultancy op het gebied Analytics, Operationeel Excellence en IT / Transformatie programma’s bij Verzekeraars. Binnen Deloitte is hij als Talent Coördinator verantwoordelijk voor het eerste cross-functie Traineeship programma voor Tax & Legal, Consulting en Risk.

De balans na 150 dagen bij Deloitte

 • Henk de Ruiter
 • 18 mei 2017
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven