#DeloitteGolf

  • Pim Broere
  • 01 september 2011

Maandag 15 augustus, het begin van mijn carrière in de sportwereld. Momenteel ben ik officieel nog student Sport & Media aan de Fontys Hogescholen in Tilburg. Sport & Media is een communicatie studie, gericht op de sportwereld. In mijn klas tref je dan ook vooral jongens aan die helemaal gek zijn van sport. Onze maandagochtend bespreken we vaste prik uitgebreid de samenvatting van het sportweekend. Buiten school zijn we vooral bezig met zelf sporten of sport kijken. Inmiddels is mijn derde studiejaar aangebroken. Na opdrachten voor Willem II, Viking en de gemeente ’s-Hertogenbosch, is het nu tijd voor praktijkervaring: een stage.

En de plaats waar ik die praktijkervaring op ga doen is Deloitte. Veel mensen in het sportwereldje vragen zich dan af, Deloitte? Ja, Deloitte! Deloitte is sponsor van golf. We sponsoren onder andere het KLM Open, het Deloitte Ladies Open en het Van Lanschot Senior Open. Drie grote golftoernooien in Nederland. Over een week begint het KLM Open, het oudste en grootste toernooi op eigen bodem. Ik val dus met mijn neus in de boter.

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor dit toernooi. Mijn werkzaamheden bij Deloitte richten zich vooral op het gebied van social media. In aanloop naar het toernooi zijn we bezig met het opzetten van een nieuw social media plan, dat we gaan testen tijdens het KLM Open. Een leuke uitdaging dus. Naast deze werkzaamheden, doe ik onderzoek naar de interne communicatie van golf en zal Deloitte daarin een advies geven. Voor dit onderzoek zal ik een bezoek brengen aan alle vestigingen van Deloitte Nederland.

Ik ben blij dat ik bij een bedrijf als Deloitte de kans krijg om mijn carrière in de sportwereld te beginnen. Deloitte is een internationaal bedrijf, waar ik genoeg mogelijkheden heb om mijzelf te ontwikkelen. Jullie horen van me and don’t forget: #DeloitteGolf!

Meer weten over Deloitte en Golf? http://deloitte-golf.nl/

Pim Broere

Stagiair

PimBroere is werkzaam als stagiair bij de afdeling sponsoring.

Deloitte & Facebook – Vind ik leuk.

  • Geertje van Keulen
  • 23 augustus 2011
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven