Deloitters aan het woord – Van stagiair in New York naar stagiair bij Deloitte

  • Laura Kuiper
  • 15 april 2013

Waar woon je? In Heerenveen, in Friesland. Wat! Waarom ben je dan hier?

Omdat ik graag buiten de gebaande paden wandel en het avontuur opzoek. Dat avontuur heb ik tijdens mijn derde jaar van de studie communicatie gevonden in een stage bij een klein tijdschrift in New York City. Hier werkten drie vaste medewerkers en vijftien stagiaires. Omdat ik ook wilde zien hoe het er bij een groot bedrijf aan toe gaat, ging ik voor mijn afstudeerstage op zoek naar een groter bedrijf. Een andere wens was dat dit bedrijf ook internationaal opereert, want ik vind internationale communicatie erg interessant en wilde daar graag meer over leren. Zo ben ik terecht gekomen bij Deloitte, die ook nog een hele leuke vacature open hadden staan voor een communicatie student. Een vacature waarbij ik ook veel te maken zou krijgen met collega’s uit andere landen, helemaal perfect dus!

Contact met collega’s in heel Europa, verantwoordelijkheid en leuke opdrachten zorgen ervoor dat ik nog geen minuut spijt heb gehad van mijn keuze om in Amsterdam stage te lopen. Ik heb het gevoel dat ik groei en ontwikkel tijdens mijn stage hier. Ik heb veel tijd om mijn afstudeerrapport tot een goed einde te brengen, en kan de informatie uit mijn werkzaamheden goed gebruiken voor mijn rapport.

Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit de communicatie rondom de international mobility programma’s en de website die deze programma’s ondersteunt te optimaliseren en onderhouden. Ik zit bij het online team  van Deloitte op de kamer. Een heel gezellig team, waarvan je veel kunt leren, maar met wie je het ook over dingen buiten het werk kunt hebben. Vervelen doe ik mij zeker niet, de tijd vliegt voorbij! 

Laura Kuiper

Bestuur- Stagiair

Blonde krullen en blauwe ogen, 1.83 meter en 22 jaar jong: that’s me! In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, kokkerellen, lezen en foute meidenfilms kijken. Ik ben vierdejaars student Communicatie aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ik woon samen met mijn vriend in Heerenveen en vanwege mijn stage bivakkeer ik nu doordeweeks in Huizen bij mijn vader. Binnen Deloitte houd ik mij bezig met de communicatie rondom international mobility programma’s.

Alles wat je wilt weten over een fiscalist in Venlo

  • Sander Bongers
  • 11 april 2013
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven