Drie dingen die je nog niet wist over de Audit Business Course!

  • Tanea Faes-Daniëls
  • 20 september 2016
Tanea

Afgelopen weken deelden wij de highlights van de Audit Business Course met jou. Je maakt kennis met het Accountancy vak, leert je potentiële nieuwe collega’s kennen en werkt aan een case bij één van onze grootste internationale klanten. En dat alles in de prachtige Hongaarse hoofdstad, Boedapest.

Leuk en aardig, maar waarom gaat dit nou echt een onvergetelijke trip worden? Wat ga jij missen wanneer je niet deelneemt?

Jij kent de klant

Net als vorig jaar gaan we tijdens deze Business Course nader kennismaken met één van onze voornaamste klanten. Dat deze klant bij jullie in de smaak zal vallen staat buiten kijf. Je kent de klant en waarschijnlijk heb je al enige ervaring met het product. Tijdens onze kick-off gaan jullie de klant en tevens onze blik op dit bedrijf voor het eerst ondervinden. In Boedapest nemen we samen met jou de proef op de som en mag je de opgedane kennis delen in het bijzijn van ons team en dat van de klant. Spannend, maar ook heel leerzaam!

Boedapest – hipstercity

Toen ik deze stad voor het eerst betrad had ik geen idee wat ik ervan moest verwachten. Hongarije staat bekend om het Balatonmeer, de sterke drank Palinka en goulash. Maar goed, wat tref je dan aan in Boedapest? Ik kan je alvast vertellen dat je met één van deze onderdelen kennismaakt. Het is een stad waar rond middernacht het dak er letterlijk en figuurlijk af gaat. In de vele ruin pubs en clubs tref je een relaxte en ontzettend gezellige sfeer aan. Je bevindt je tussen allerlei soorten mensen; de Biebers en beliebers, hipsters inclusief baarden en af en toe een verdwaalde… partner van Deloitte.

Boedapest is tevens een erg mooie en sfeervolle stad die sinds vorig jaar overduidelijk in mijn top 3 favoriete Europese steden staat. Tijdens de Business Course ga je dit zelf op een unieke manier ondervinden – wie weet staat hij straks ook in jouw top 3!

Onvergetelijke momenten

Reizen bindt mensen. Tijdens de Business Course ga je een reis aan met een grote groep onbekenden. Dit vergeet je binnen no-time omdat we allemaal hetzelfde doel hebben; samen een gedenkwaardige trip neerzetten. Onvergetelijk vond ik het moment waarop één van de caseteams de klant zo wist te overtuigen van hun proposal, dat hij ons direct adviseerde de teamleden aan te nemen en op de controle van de desbetreffende klant te plaatsen. Eveneens onvergetelijk vond ik onze stapavond waarbij iedereen zijn/haar beste dancing skills onder het genot van een Gin Tonic uit de kast trok. Na afloop werd de lokale kebabzaak door de volledige Business Course groep bevolkt wat een hilarisch tafereel was.

Tijdens het schrijven van deze blog gingen er een hoop mooie herinneringen door mijn hoofd. Ik ben vaak genoeg weer even in de lach geschoten om alle leuke momenten, maar wil natuurlijk niet teveel verklappen! Zorg ervoor dat je er dit keer zelf bij bent zodat we deze momenten dit jaar samen creëren.

Ik zie je graag bij onze kennismakingsdagen!

Tanea

Tanea Faes-Daniëls

Recruiter Audit

Tijdens mijn Master Organization Studies werd al snel duidelijk dat het werven en selecteren van nieuw talent mijn ultieme functie is. Na het behalen van mijn studie aan de UvT en een stage bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen, heb ik mijn recruitment carrière gestart bij Tempo-Team. Na 3 jaar werven voor externe klanten heb ik de overstap gemaakt naar Deloitte, waar ik mij focus op het werven van stagiaires en starters in de regio Zuid-Nederland. Buiten kantoor kun je mij vinden op het sportveld. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk van de wereld te zien en hoop ik naast Noord-Amerika, Ijsland en Indonesië nog meer mooie plekken van mijn bucketlist te kunnen strepen.

Work hard, play hard: Meld je aan voor de Deloitte Tax Business Course!

  • Maud van der Linden
  • 18 september 2016
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven