E-book ‘Technology Rocks’

  • Carlo Renne
  • 12 juli 2011

De eerste Fast50 community-borrel vanuit mijn nieuwe rol als programmaleider van Technology Fast50 was een heuse happening!!

Afgelopen dinsdag 5 juli 2011 werd de lancering van het eerste Fast50 e-book gevierd tijdens de Technology Rocks borrel bij NYSE Euronext te Amsterdam. Meer dan honderd Fast50/Rising Star ondernemers uit de Fast50 Community waren daar bij aanwezig. Kortom, er zijn flink wat visitekaartjes uitgewisseld.

Volgens de traditie wordt de handel op de beursvloer elke ochtend stipt om 9 uur met een gongslag geopend en stipt om 17:30 uur met een gongslag gesloten. Hiervoor worden mensen uitgenodigd, die van belang zijn voor de Nederlandse economie. Ik zelf denk dan gelijk aan snelgroeiende, vernieuwende technologiebedrijven. Het was dan ook geweldig dat voorafgaand aan onze borrel Vincent Gravesteyn, CEO van zo’n vernieuwend bedrijf (The Valley) en tevens juryvoorzitter van de Rising Star verkiezing, de beurs mocht sluiten. Een mooi moment om van zo dichtbij mee te maken.

De tijd van schreeuwende handelaren en hoekmannen in donkere pakken is voorbij. Tegenwoordig is er sprake van schermenhandel. Whizzkids en bèta-afgestudeerden handelen zittend van achter een computer elektronisch op de aandelenmarkt.

Ik kijk ernaar uit dat één van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven uit de Deloitte Technology Fast50 in Nederland naar de beurs gaat. Waarschijnlijk maak ik dan de beursopening mee. Houd je ook van baanbrekende tradities? Dan ben je bij Deloitte aan het goede adres.

 

 

Carlo Renne

Partner bij Deloitte

Registeraccountant en partner bij Deloitte; specialisme in TMT en retail industry. Happy family met 3 puberkids, af en toe even met boot of motor op pad.

Die Nederlanders zijn zo gek nog niet!

  • Judith Groen
  • 05 juli 2011
DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven