Een dag in het leven van een Executive Assistant

  • Nathalie Spaargaren
  • 30 december 2019
Nathalie

Nathalie Spaargaren werkt als Executive Assistant en ondersteunt Partners, Directors en Senior Managers binnen het Offering Portfolio Strategy, Analytics and Mergers & Acquisitions en het Strategy & Transformation Office team. Benieuwd naar haar werkzaamheden? Ze vertelt wat haar werk inhoudt en waarom ze het zo naar haar zin heeft.

Start bij Deloitte

Precies een jaar geleden besloot ik dat het tijd was voor een volgende stap. Ondertussen had ik ontdekt dat ik management ondersteuning toch echt het leukst vond om te doen en daar wilde ik mij dan ook graag verder op richten en in ontwikkelen. Mijn hart ligt bij het ondersteunen en assisteren, zo schreef ik dan ook in mijn motivatie toen ik solliciteerde bij Deloitte.

De eerste week stond vooral in het teken van kennismaken, wegwijs worden in de systemen en bekend worden met de procedures en protocollen. Al snel kon ik aan de slag met mijn eerste projecten. Dat was maar goed ook, want het meeste leer je tenslotte door te doen.

Een dag in het leven van een Executive Assistant

De functie van Executive Assistant is een zeer veelzijdige en afwisselende functie, die af en toe een flinke dosis flexibiliteit en stressbestendigheid vraagt. Gelukkig heb ik een fijn team van collega’s waar ik altijd op terug kan vallen en met wie ik kan sparren.

Ik start de maandagochtend door, onder het genot van een cappuccino, door mijn mail heen te lopen en deze te prioriteren. Net als ik door de nieuw binnengekomen mails heengelopen ben, belt een collega met een verzoek voor een klantworkshop.

Ik durf wel te zeggen dat ik het afgelopen jaar ben gegroeid, als professional, maar ook als persoon.

Verder staat op de planning: het inplannen van diverse klantafspraken, de (logistieke) organisatie van een 24-uurs sessie en een 2-daagse team off-site, een overleg over een event voor en door EA’s, het boeken van een reis en het voorbereiden van slides voor een presentatie. De tijd vliegt weer voorbij. Rond half 4 is het even tijd voor een korte break en kletsen we bij met collega’s.

Aansluitend ga ik weer verder om te zorgen dat de agenda’s en verder benodigde zaken van de Partners en Directors die ik ondersteun, voor de komende dagen op orde zijn, zodat zij daarin ontzorgd zijn. Einde dag maak ik alvast een planning voor morgen. Om half 6 sluit ik af en is het tijd om naar huis te gaan.

Werken bij Deloitte

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Deloitte, is dat mijn collega’s onwijs goed zijn in hun vakgebied, zij daar ook echt een passie voor hebben, en zij hun kennis en enthousiasme graag delen, van Business Analyst tot Partner. Zo leer ook ik elke dag weer wat bij, naast de vrijwillige en verplichte trainingen en workshops. Ik durf wel te zeggen dat ik daardoor het afgelopen jaar ben gegroeid, als professional, maar ook als persoon.

Bij Deloitte zijn enthousiaste Secretaresses altijd welkom. Lijkt het jou wat? Dan nodig ik je uit om te solliciteren en wie weet worden wij binnenkort collega’s!

Nathalie Spaargaren

Executive Assistant

Ik ben Nathalie Spaargaren en sinds december 2018 werk ik als Executive Assistant bij Deloitte. Ik ondersteun Partners, Directors en Senior Managers binnen het Offering Portfolio Strategy, Analytics and Mergers & Acquisitions en het Strategy & Transformation Office team.

De 4 kwaliteiten van een secretaresse

  • Laura Kromer
  • 29 december 2019
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven