Een dag uit het leven van Emil

  • Emil Kwaaitaal
  • 15 augustus 2012
06.50
Wekker. Na één snooze wankel ik van bed naar douche. Mijn vriendin is al een uur op en net de deur uit. Ze werkt als Pedagoog in het ziekenhuis en heeft vroege dienst deze week. Na een kort ontbijt - met NU.nl headlines, mijn agenda voor de dag en alvast wat mails - stap ik in de auto.
 
08.30
Eerste bestemming is een groot ziekenhuis. We zijn hier het Planning & Control proces opnieuw aan het opzetten, waarbij het meetbaar maken van prestaties centraal staat. Ik spreek met het data warehouse team om te kijken op welke termijn de door ons gedefinieerde Prestatie Indicatoren door hen aangeleverd kunnen worden.
 
13.00
Na de lunch meet ik met een collega in op kantoor in Amstelveen om het text mining proces (analytics proces om nuttige informatie uit ongestructureerde gegevens te halen) voor een manufacturing klant verder te verfijnen. Voor de Learning afdeling van deze klant hebben we in een multidisciplinair team een AS IS analyse uitgevoerd op o.a. organisatie, uitgaven, learning aanbod en activiteiten. Twee voorbeelden van de toepassing en meerwaarde van Analytics in dit traject: Inzicht in aansluiting tussen trainingsaanbod en publiek dat de trainingen volgt en visualisatie van reisafstand en -kosten voor trainingen door het aan elkaar knopen van interne en externe data.
 
16.00
Aan het eind van de middag heb ik een call met een potentiële klant in de US. Deze organisatie wil beter inzicht in o.a. revenues en sales opportunities. Op dit moment wordt hier vanuit verschillende kanalen op gerapporteerd maar men mist flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. We praten over fasering en mogen een offerte gaan uitwerken. Goed nieuws!
 
19.00
Ik ben weer thuis. We eten samen en mijn vriendin vertelt over haar werkdag. Geen tijd voor koffie; tijdens de rit naar huis was me al opgevallen dat er veel wind staat. Ik zoek mijn windsurfmateriaal bij elkaar en rijd naar het water. Na anderhalf uur windsurfen met ondergaande zon (de perfecte manier om mijn dag af te sluiten) werk ik wat mail weg en zoek mijn bed op. Klaar voor de volgende dag!
 

Emil Kwaaitaal

Manager Business Intelligence & Analytics

Emil heeft ruim vijf jaar ervaring als business consultant op het gebied van Business Intelligence en Analytics. Hij adviseert organisaties over het transparant maken van prestaties en hoe organisaties het verschil kunnen maken door een efficiënte inzet van Analytics.

Deloitte Reaching Peaks: Mount Ararat Expedition 2012 van start!

  • Deloitte Nederland
  • 13 augustus 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven