Een dag uit het leven van Nadieh

  • Nadieh Bremer
  • 10 september 2012

06:30
De radio gaat aan. Mijn vriend, Ralph, en ik zoeken elkaar op om nog even een kwartiertje tegen elkaar aan te liggen. Eenmaal uit bed begin ik in de badkamer terwijl hij ontbijt voor ons maakt.

07:45
Ik maak de lunch voor ons beiden en we gaan weg. Hij naar Den Haag en ik naar mijn klant in Amersfoort, waar een drukke dag mij te wachten staat. Ik zit nu in de afsluitende fase op een project bij een hypotheek verstrekker waarbij we een klantsegmentatie hebben uitgevoerd om probleem hypotheken te identificeren. In de 1,5 maand voorafgaand aan deze opdracht heb ik namens Deloitte Innovation gewerkt aan het uitbreiden van een segmentatie algoritme, waaraan ik in mijn eigen tijd ben begonnen te schrijven. Bij dit project heb ik het eindelijk echt kunnen toepassen!

08:30
Vandaag ga ik de output van het algoritme vertalen naar business rules, zodat het bedrijf ook in de toekomst bij kan houden hoe klanten tussen segmenten verschuiven.

12:00
De ochtend vliegt voorbij. Tijd voor een korte pauze. Tijdens de lunch draait het gesprek al snel om de Olympische Spelen die net zijn begonnen. Ik ga er over drie dagen heen. 

Na de lunch een korte bespreking met mijn manager. Hij is duidelijk enthousiast. Hij en ik worden per direct ingeschakeld bij een grote bank om twee weken te helpen bij het koppelen van Corporate client data. De druk om de business rules vandaag verwerkt te hebben springt omhoog, maar gelukkig gaat het voorspoedig en kan ik om 18:00 uur naar huis.

18:30
Eenmaal thuis eet ik samen met Ralph. Zijn werkomgeving lijkt soms op een soap, dus ik ben altijd benieuwd naar de laatste update. We spelen nog even samen LEGO Harry Potter, maar Voldemort bewaren we voor een volgende keer. Nu nog kijken wat er in Londen speelt. Op Ned1 is turnen en zwemmen, mooi!

22:30
Tegen 22:30 forceer ik mezelf te stoppen met kijken. Ben benieuwd hoe het morgen op mijn nieuwe opdracht zal zijn!

Nadieh Bremer

Business Intelligence & Analytics - BA

Ik ben cum laude afgestudeerd in de Sterrenkunde en in oktober 2011 begonnen bij Deloitte als Junior Consultant Advanced Analytics. Tijdens mijn werk ben ik vaak bezig met het analyseren van data en creëren van dashboards met behulp van (zelf geschreven) algoritmes en modellen. Naast mijn werk vind ik het leuk om te lezen, zonnen, rondreizen en koken.

Solliciteren is niet eng!

  • Rosa Ordelman
  • 06 september 2012
DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven